|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
jednu stvar sam primjetio...puuuno dobrih stvari se događa u jako "nemainstream" krugovima. Ovdje u Hrvatskoj imamo puno odličnih bendova koji su totalno nezainteresirani za medijski proboj....
Znaju svirat, dobri su albumi, dobri su koncerti...i to je to. Jer šta danas znaći publika i šta znaći eksponiranost kad od toga ništa. Tako da talentirani ljudi ostaju u undergroundu i tamo im je dobro. Ako hoćete mogu počet linkove stavljat (ali mi se neda) A ima i jedan zanimljiv fenomen...bend Kinoklub je izašao sa jednim singlom ("za nju") koji na youtubeu ima već oko 300 000 pogleda. Bio sam na njihovoj svirci i cure skacu u prvom redu, ruku dajem ne lažem. Običan jednostavan pop punk kakav se vrti na MTV u i kakvog je svih sram svirati. Evo, neko se sjeti da bi baš to mogli i krene im. Nikakva "umjetnost" ali bar se čini da bi mogli imat i komercijanog uspjeha...možda jer je muzika koju sviraju komercijalna? ![]() evo linka http://www.youtube.com/results?searc...y=magazin&aq=f |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
[quote=marcos;284343]jednu stvar sam primjetio...puuuno dobrih stvari se događa u jako "nemainstream" krugovima. Ovdje u Hrvatskoj imamo puno odličnih bendova koji su totalno nezainteresirani za medijski proboj....
Znaju svirat, dobri su albumi, dobri su koncerti...i to je to. Jer ?ta danas znaći publika i ?ta znaći eksponiranost kad od toga ni?ta. Tako da talentirani ljudi ostaju u undergroundu i tamo im je dobro. Ako hoćete mogu počet linkove stavljat (ali mi se neda) A ima i jedan zanimljiv fenomen...bend Kinoklub je iza?ao sa jednim singlom ("za nju") koji na youtubeu ima već oko 300 000 pogleda. Bio sam na njihovoj svirci i cure skacu u prvom redu, ruku dajem ne la?em. Običan jednostavan pop punk kakav se vrti na MTV u i kakvog je svih sram svirati. Evo, neko se sjeti da bi ba? to mogli i krene im. Nikakva "umjetnost" ali bar se čini da bi mogli imat i komercijanog uspjeha...mo?da jer je muzika koju sviraju komercijalna? ![]() evo linka http://www.youtube.com/watch?v=DYrsKYV4nzA |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kakva kutija za PC !!!! | DaBear | Computer Hardware | 5 | 14-12-2009 10:09 AM |
jeste li provalili | balthazaar | Razno | 12 | 29-05-2008 12:07 PM |
Domaca elektro/texno/hauz/psi ekipa | Sandzama | Razno | 104 | 15-11-2006 09:52 PM |
A KAKVA JE OVO KLAVIJATURA? | walsh | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 6 | 11-05-2005 10:07 PM |
Domaca pjesma od nekog drugog izvodjaca | Nocni | Vlado Georgiev | 1 | 26-02-2005 12:15 AM |