|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#91 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 03-08-2010 at 11:37 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Pro Member
|
![]()
He, he, ja to ne mogu da se upitam jer se i ne bavim muzikom.
![]() |
#93 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sem da nam je to u krvi....nema drugog objasnjenja..!?? sto kaze.."mozes seljaka izvaditi iz sela, ali nemozes selo izvaditi iz seljaka!!" e desi Vaso..? nema te...
![]() |
![]() |
#95 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
a original ide "You can Take a nigga out the ghetto but you can't take the ghetto out the nigga" ![]() http://24sata.rs/show.php?id=76680 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Pro Member
|
![]()
zeljko patriota
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Moderator
|
![]() Quote:
To sam obecao i Awacs-u, ali sad i tebi kazem cika Arthure: Imas od mene 5 litara piva kad dodjes u NS...!!!!
![]() |
![]() |
#99 |
Senior Member
|
![]()
hahaha
mene je jedan lik koji je do 6 ujutru rejvovao u Papaji uz moju muziku i Umeka, vozio na aerodrom sledeceg dana i heroj ima samo narodnu muziku i to neke pevace za koje ja nikada u zivotu nisam cuo! Nego, da se vratim na temu. Dobra pesma ne mora da se gura, sama ce se probiti. Ja sam danima slusao onu Jelen toplistu na b92 i iskreno u ovom trenutku se ne secam ni jedne pesme osim Sevdaha, koji je opet obrada starih pesama. Tako da ocigledno nema dobrih novih pesama, a kada ce ih biti, videcemo.
![]() |
#100 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kakva kutija za PC !!!! | DaBear | Computer Hardware | 5 | 14-12-2009 10:09 AM |
jeste li provalili | balthazaar | Razno | 12 | 29-05-2008 12:07 PM |
Domaca elektro/texno/hauz/psi ekipa | Sandzama | Razno | 104 | 15-11-2006 09:52 PM |
A KAKVA JE OVO KLAVIJATURA? | walsh | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 6 | 11-05-2005 10:07 PM |
Domaca pjesma od nekog drugog izvodjaca | Nocni | Vlado Georgiev | 1 | 26-02-2005 12:15 AM |