|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Ipak sam se odlučila za prvobitnu varijantu, dakle taj stol sa tim svojim stalcima i svime....
Te?ko mi je kupiti stalke koje nisam vidjela u?ivo i ne znam koliko su stvaarno čvrsti.. a studio je mali, svatko ga mo?e gurnuti, a da ne govorim o djeci mojoj. Tako da.. ostajem pri onome. Valjda neće ni?ta neobično vibrirati. Mali rizik. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Mo?da ima? neku skicu ( nacrt ) tog stola koju bi mogli vidjeti, nije mi jasno ?to zapravo dr?i monitore. Ja sam sklepao neki stol ( od dva ) pa su isto monitori na njemu, a obzirom da jo? nisam dovr?io akustiku u tom prostoru nisam siguran koliko je to dobro ili lo?e. Pa mo?da neka nova ( tvoja ) ideja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Poslat ću ti skicu kad mi je stolar po?alje. To smo na licu mjesta dogovarali.
Nije pretjerano isplativo to na?e rje?enje. Ko?ta isto koliko i stalci.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Mene jo? dodatno muči i kosina
![]() LP |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Ovo su nacrti mog supruga, koje je onda stolar sredio. Nemoj obraćati pa?nju na dimenzije, većina nije točna.
Ovo je bilo jedno od prvih skica. Ali da sku?i? ?to dr?i monitore. Dakle, sprijeda i bokocrt, pa će? sku?iti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Ti naravno mo?e? i puno ni?i stol. Moj je vi?i radi ladice sa klavijaturom.
Evo jo? i tlocrt. Last edited by ANITA; 10-07-2010 at 06:32 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Za?to ne monitore na stol? | ANITA | Dizajn i konstrukcija studija | 13 | 17-07-2007 06:05 PM |