|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Stalci su uvek bolje resenje za zvucnike od bilo kakvog stola.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Ma ovo zapravo ni nije stol, nego metalni nosač na rubu stola nosi malo unazad deblju dasku gdje stoje monitori, a tu dasku dr?e deblje drvene noge.
Dakle, nije direkt stol. DA li to ?to mjenja? I da li će stvarno stalci od 25 kg biti stabilni? Ovakvi, samo vi?i (ovi su 60 cm, meni trebaju 110cm) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Ipak sam se odlučila za prvobitnu varijantu, dakle taj stol sa tim svojim stalcima i svime....
Te?ko mi je kupiti stalke koje nisam vidjela u?ivo i ne znam koliko su stvaarno čvrsti.. a studio je mali, svatko ga mo?e gurnuti, a da ne govorim o djeci mojoj. Tako da.. ostajem pri onome. Valjda neće ni?ta neobično vibrirati. Mali rizik. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Mo?da ima? neku skicu ( nacrt ) tog stola koju bi mogli vidjeti, nije mi jasno ?to zapravo dr?i monitore. Ja sam sklepao neki stol ( od dva ) pa su isto monitori na njemu, a obzirom da jo? nisam dovr?io akustiku u tom prostoru nisam siguran koliko je to dobro ili lo?e. Pa mo?da neka nova ( tvoja ) ideja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Poslat ću ti skicu kad mi je stolar po?alje. To smo na licu mjesta dogovarali.
Nije pretjerano isplativo to na?e rje?enje. Ko?ta isto koliko i stalci.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Mene jo? dodatno muči i kosina
![]() LP |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Za?to ne monitore na stol? | ANITA | Dizajn i konstrukcija studija | 13 | 17-07-2007 06:05 PM |