|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Zar ne treba da ovo ide u sekciju promocija radova ??
![]() ![]() Mozda ne bi bila losa fora da se otvori podsekcija u okviru ove za promociju hip hop/rnb stvari ..
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
evo ima 3 nova beata pa mi kazite sta mislite !?
http://www.soundclick.com/bands/defa...bandID=1060190 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
@zarcok
Pa sve su to neke solidne improvizacije, ono, moze da te zabavi jedno veche, ali nije neshto shto cesh slushati ponovo ili izdati. (Ne zbog loshe ideje (mada bi mogle josh malo da se razrade), to je sad stvar ukusa, nego zbog "pakovanja") Sad vidim ja da si vishe okrenut semplovanju nego komponovanju... (smeshati tebe i Moku i malo zachinti iskustvom ![]() Ako zelish da zvuche kao ozbiljniji instrumentali, morao bi malo da ih doaranzirash. Tebi se sve zasniva na igranju sa semplovima, zato ti ponegde nastaje guzva a ponegde praznina. Neke stvari su ti skoro sami "zachini" bez glavnog jela, a neke sirove ili potpuno podredjene semplu da su skoro kao remixi. (Malo preuvelichavam da docharam problematiku ![]() ...opet napisah referat... Pa da |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
hvala na iskrenom komentu...
ima da izbacujem dok ne kazes da je dobro-barem od 1 da se odusevish...sad cu nadjem jos nesto da izbacim ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Malo sve to apstraktno zvuchi kad treba dati mishljenje na vishe pesama odjednom, a sve imaju svoje mane i prednosti.
A isto, bitno je i znati koja je namena tih beatova? (Jer se uspeshnost nechega meri u odnosu na svrhu) Dal su to matrice za vokal, prodaju, zavrsheni instrumentali, zezanje, pushtanje u klubu, za svoju dushu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
http://www.soundclick.com/bands/defa...bandID=1060190
evo ti nova 3 ... ako ti se nijedan ne svidja idu jos 3 ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
Pa sad, OK je, nishta shto bi me odushevilo svojom genijalnoshcu, al to ima publiku.
Zvuk mi je ponegde sumnjiv, al ne mogu na ovim slushalicama nishta da procenim ![]() Na chemu poraditi? - Sve su to jednostavne melodije, al na nekim etapama kao da nemash reshenje, pa se chini s vremena na vreme da kompozicija vodi tebe umesto ti nju. Ponegde josh poneshto zafali al nishta krupno shto bi zafalilo publici. Sad, ti ne mozesh praviti muziku koja prevazilazi tvoje kriterijume, tako da ako si ti zadovoljan, nema kud da zurish, to ce vremenom biti i bolje - sazrece, evoluirace, te sitnice ce vishe da znache, i doci ce na svoje mesto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Junior Member
|
![]()
http://www.soundclick.com/bands/defa...bandID=1060190
evo jos 3 i necu spamujem vise... komentariste svi , necu se ljutim ako to budu negativni komentari xDDDDDDDDDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
najinteresantnija mi je ta hustla...
dosta je bilo, ![]() ![]() pa tu i tamo i dalje postoje neki vec spomenuti problemi, ideje su na mestu - stvar ukusa. Zvuk mi nije bash dobar, poneshto mi ne leze u tonalitet al sasvim moguce da je do loshih slushalica, valjalo bi da josh neko pogleda, mada mi deluje kao da niko nije zainteresovan da se time bahce (a ja ih potpuno razumem... da sam kuci verovatno ne bih bio tolko dokon ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
Ja ne znam koliko se ti bavis ovim ali moras jos mnogo da poradis na beatovima.Prosto sve je na isti fazon,nema nicega tu sto bi MENE privuklo da slusam dalje pesmu ili da je pustim opet.
Daj malo neku melodiju zivlju opali,neki brzi tempo ![]() Nekako mi je sve slicno tuzno,emo itd . .Ne znam kako da ti objasnim.Poslusao sam par stvari i nijedna mi se ne izdvaja nesto spec. Ja ne znam sta je tebi super melodija ?? ![]() Analiziraj malo tudje beatove,kako i sta,gledaj kako prave prelaze,koncepciju pesme pa onda pitaj nesto ako ti nije jasno . . P.S nadam se da ce moderator prebaciti ovu temu u Promociju radova !! ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Moji instrumentali... | alek019 | Promocija radova | 257 | 14-01-2022 12:04 AM |
moji remixi | stefdza90 | Promocija radova | 8 | 13-10-2008 06:49 PM |
LJUDI MOJI, KOJI JE OVO SHIT !! (freeport ploče ) | damir31 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 28-08-2008 12:13 PM |
Moji Prvi Sintevi!!!!!! | roginator | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 14-08-2007 11:15 PM |
Moji prvi radovi | artintact | Promocija radova | 3 | 21-02-2006 03:48 PM |