|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() Quote:
Losiji mikrofoni i preami su odlicni za snimanje nekih manje bitnih kanala u miksu. Onda ce prvi plan zvucati jos bolje, zbog kontrasta. Ili za neki instrument bas odgovara neki mikrofon jer odlicno lovi samo taj deo spektra koji treba. Vec ne hvata ono sto ne ce trebati u miksu... Ne valja kada imas mnogo prebudzenih kanala. Treba par odlicnih, ostalo moze da bude sa slabijom opremom uradjeno i bice interesantan snimak.Ali za centralni kanal u miksu, sprave od 100 evra uopste ne rade posao. Cuces kada snimis. Preslusas sam kanal, reci ces da zvuci super, ali kad pustis i gomilu vst skupa sa njim, onda ces imati prilike da se setis ovog topika. 2. produkcija da se nauci trazi vreme, mnogo vremena... I kida zivce, presedne ti zabava veoma brzo, a leto prodje... Last edited by google; 27-05-2010 at 07:13 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
možda si nešto pogrešno shvatio, ja se izvinjavam, Ali ja sam govorio o snimanju vokala u kući za potrebe DEMO snimaka, dakle, dok su kompozicije u radnoj verziji (molim da pogledaš moje prethodne post-ove na ovom thread-u). Ja nisam govorio o OZBILJNOJ produkciji sa mikrofonima i preampima od 120 EU. Finalne verzije pjesama snimam u ozbiljnom studiju sa ozbiljnim ljudima i ozbiljnom opremom, ja tu ne radim produkciju, niti mix niti mastering i šta već ide. Last edited by Goran B; 27-05-2010 at 07:16 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoć - home studio | rebbelion2 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 03-05-2010 07:36 PM |
Novi home studio | Rade | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 10-11-2008 06:33 PM |
Home studio setup | dvuckovic | Tutorijali | 21 | 22-10-2007 11:59 AM |
HOME RECORDING STUDIO - Rod Gervais | gricko | Tutorijali | 0 | 21-03-2007 09:47 AM |