![]() |
#21 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Member
|
![]()
Uzeo ESI!!! i to 8-ice.. biju, na boga ne misle!!!
Cak me i malo neriviraju koliko se sve cuje!!! ![]() Razmisljao sam se izmedju krk rp5 i Mackie mr5.... ne sta da kazem, iznenadio sam se koliko je razlika u cistoci!! Za ove pare, ESI definitivno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() bas me zanima posto i ja imam malo prostora pa se dvoumim dal da ih uzmem,steta sto nema esi 6-e to bi bilo idealno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Member
|
![]()
Soba je jedno 12, 13 kvadrata, ali sve sa kuhinjskim elementima, stepenicama... sto bi rekao zemunac, znaci, brate akustike nema!!
![]() Ali po meni ne pravi problem u tolikoj meri, sta znam... dok sedim ispred njih sve maksimalno, i dok se ne odpanje, tek kad odem u coskove, blize zidovima onda se cuje malo muljanje baseva.. ali kazem opet, moja prostorija je takva,i sa obicnim zvucnicima je bilo isto... Uzeo sam ih u Player-u, 330 evra, petice su ako se ne varam oko 240.... i ona super radi, nema sta, ali je 8 incha ipak 8 incha.... ali ono sto je meni najinteresnatinije, jer smo tamo paralelno isprobavali krk rp5 i mackie mr5...mnogo je Esi cistiji...krk samo muljaju basevi, sredini nigde, visoki slabo... mackie bolje ali...Ja sam bio zapeo za krk, izgledaju bruka, i na prvi slus zvuce toplije dok ne obratis paznju na detalje, jedva su me ovi ljudi u playeru da ne uzimam, i nisam se pokajao.. pogotovu kad sam ih pustio kuci... Slazem se sa tobom za 6-ticu... to bilo taman... Vidi, odluka je na tebi... ja sam na kraju isao ono narodnom ''bolje da ima viska, nego da zafali''!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
Brate koje si ti ranije zvucnike imao pa ti Esi zvuci extra???
![]() Krk 6 mulja bass??? Ne bih rekao....mozda 8...Ali to je verovatno i do prostorije gde si ih slusao... Ni Krk ni Esi nisu sjajani i perfektani monitori..ali korektno rade... No nebitno, uzdravlje da ih koristis i da napravis mnogo dobrih mixeva! Pozz Last edited by Nemania; 27-05-2010 at 11:03 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Junior Member
|
![]()
Da li su ovi monitori sa snimka ESI - nEar08 eXperience?
http://www.youtube.com/watch?v=Va_UoesZzdA |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Mackie tapco rekao bih.
![]() |
![]() |
#30 |