|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() Quote:
Gledaj da ne limitira suvise... Jedino ne znam da li pevac ne cuje matricu ili sebe, ili oboje? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
Mozda bi ti pomoglo neko pojacalo za slusalice.
![]() Pozz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
koliko ja kapiram, u pitanju je balans muzike i pevaca.
Pevac uvek hoce da se cuje jace... najjednostavnije je da napravid par AUX inputa, (koji se sabiraju u master fader) - znaci svi OUT na muzickim kanalima u Bus 1 (na p) pevanje u Bus 2,itd.. Na Aux Input ti je IN Bus 1, Bus 2, itd... Na AUX kanalima OUT ti ide u stereo kanal / master... U jedan posalji muziku, a u drugi vokal koji snimas, i mozda jos jedan sa pratecim. Onda mu doziras , ako hoce manje muzike, vise vokala, itd....jednostavno
![]() |
#14 |
Banned
|
![]()
Kada sam snimao vokal pre mesec dana pevacu je bila tiha matrica, a slusalicu je sa jednog uva skinuo...
Ali bi bilo jednostavnije kada bi saki tacno rekao sta hoce glasnije, mada imam utisak da u stvari ne zna sta hoce, verovatno gresim... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mixer (controler) za cubase sa shto vishe kanala? | HeatMan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 48 | 21-08-2009 11:15 AM |
Ableton Live controler/audio mixer (u izradi) | Fibra | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 39 | 07-08-2008 08:15 PM |
Novi SSL controler / mixer !!! | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 24-07-2008 07:42 PM |