![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Pogledaj i uporedi karakteristike npr solo 6 i solo 2...i sto je bitno nisu korisceni ni isti materijali, membrane, visokotonci itd...Solo 6,7 su dobri Hi-fi zvucnici..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Da se nadovezem.... sta bi prepurucili izmedju ova cetiri:
KRK RP8 G2 ESI nEar08 eXperience GEMINI IKEY AUDIO M-808 V2 MACKIE MR5 Skratite mi muke!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
brale nista od toga
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
kas stavis remix na spejs!?
![]()
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
To ti je nesto do 500e otprilike... Moja preporuka, mali genelec...GENELEC 8020BPM ili ako imas para za vece...Nema sanse da se zajebes... P.S. a ako hoces Krk...Evo ja prodajem Rp6...g2 Nove u garanciji! Javi se na pm ako si zainteresovan... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
To ti je nesto do 500e otprilike... Moja preporuka, mali genelec...GENELEC 8020BPM ili ako imas para za vece...Nema sanse da se zajebes... I ne znam koliko je veliki prostor u kome radis i da li je akust. sredjen..pa potenciras na osmici...6" ti je i vise nego dovoljna.... Bilo je price o tome na forumu, prelistaj thread-ove...Ako nije ispunjena ni jedna od ove dve stvari-prostorija i akustika...osmicu za dzabe kupujes, samo ti moze slagati i odmoci... P.S. a ako hoces Krk...Evo ja prodajem Rp6...g2 Nove u garanciji! Javi se na pm ako si zainteresovan... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
Ja nedavno uzeo RP5,nisam ba? mjerodavan jer su mi prvi monitori i početnik sam,no mogu reći da bass i kick na njema ne mogu smixat da valja,valjda je stvar navike,do sada sam radio na Mission 700 kućnima i sad kombiniram to dvoje jer jednostavno KRK mi imaju poremalo bassa bar dok se ne naviknem.
Uostalom stoje vi?lje u sobi i bli?e glavi pa je to jo? vi?e izra?eno... Mo?da ću morati uzeti sub KRK kasnije,jer radim elektronsku glazbu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
Bice... sto bi rekli politicari!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
Nazalost.... do 350 evra....
ta cetiri modela sam nasao otprilike u tom rasponu... i svi mi preporucuju ove ESi... nahvalise ih boze sacuvaj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
Da dodam, da je prostor manji, a o akustici da ne pricam...
Znam sta je i rado je se secam!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|