|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
Banned
|
![]()
Da, mislio sam na Zeljka Joksimovica. On je odlican muzicar, mozda nisi znao. Ima i sluha i skolu. Ima i jak glas, solidan raspon, odlican studio kod kuce. Ali nije za pevaca, bled je neizrazajan... Bio bi odlican za hor, koji god glas da peva. Kao solista- srednje zalostan.
Recimo Bora Djordjevic peva fals na tone. Ali to tako treba za njegove pesme. Bez toga ne bi bio Bora Djordjevic. Quote:
Quote:
a) valja b) ne valja Ako ima sitnijih problema kod dobro ivedene pesme, oni se resavaju drugacije. Gresis. Ima pevaca koji falsiraju, a taj fals zvuci dobro, kao "izraz". Sitne nesigurnosti su pozeljne u snimku. Cak kad je sve otpevano dobro, namerno negde ubacim deo gde je pevac pevao nesigurno. Sve skupa zvuci bolje. Last edited by google; 18-05-2010 at 04:57 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Ne mogu vise da pricam sa tobom tebi je joksimovic tacan pevac i tu je kraj,mogu samo da mislim da si lud.
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() Rekoh, da nije pevac jer mu fali izraz, iako ima sluha i skolu, ali mu fali ono najvaznije, sto recimo imaju: Dzeger, Bora Djordjevic, Arsen Dedic, Bane Krstic... Ako zelis razumeti sta ti govorim. ![]() Last edited by google; 18-05-2010 at 05:04 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
@ serbianzoro & google
ovo je plugin za vas http://www.winamp.com/plugin/vocal-remover/54368 melodyne i DNK editor ipak prepustite nekima koji znaju sta rade... a dnk naravno da moze bez problema da radi odjednom sa vise glasova, bubnjevima, akordima i jos mnogim stvarima... Razumem vas da vam je zao sto ne postoji crack za DNA pa je van vasih mogucnosti za hobi kojim se bavite, ali nema potrebe da zbog toga pljujete nesto sa cim niste radili ili sto ne znate da koristite... @ serbianzoro za ovo citiram "Samo glup,lud i gluv moze da kaze da dna radi dobro!!!!" kapiram da zasluzujes odmor na jedno nedelju dana od foruma... kao i neko da ocisti ovu temu od lupetanja gluposti nekompetentnih likova
![]() |
#5 | ||
Banned
|
![]() Quote:
Quote:
To je kao promena pola. Ko nije musko, mozes mu prisiti onu stvar, opet nece biti musko. Razumes? Vokal koji mora da se radi sa tim, nema bas to sto sam naveo kao primer. A jos nisu izmislili program koji to odradjuje. Uzalud se lozis, nista postici neces. Ja ne sumnjam da je program sjajan, ali znam da los vokal nece zvucati dobro, bez obzira na to sta mu radis. Last edited by google; 18-05-2010 at 05:40 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
ostalo u tvom postu, slozices se i sam da nije ni vredno odgovora...
![]() |
![]() |
#7 | ||
Banned
|
![]() Quote:
Ako vokal dobro zvuci, samo los i neiskusan producent ce ga peglati. Ono sto dobro zvuci, to se ne dira. A ono sto ne zvuci, to se ne radi. Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Google izvini na svemu sto sam rekao,znam odlicno i ko si i sta si i ne sumnjam u vecinu sto kazes i jasno mi je sta pricas i slazem se,samo me je ova tuka dandi izbacio iz takta pa sam poceo da kakim,mir mir mir niko nije kriv,a dandi je mentol tu mu ja ne mogu nista,dandi idi lezi spavaj!!!!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
note na internetu? | sub | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 13 | 21-03-2010 09:26 PM |
Snimljene MIDI note sve nagurane na početku?!? | SickBoy | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 08-06-2009 12:35 AM |
Direct Mind Access (DMA™) musical composition technology | Gulanfer | Pricaonica | 1 | 02-04-2009 01:18 PM |
Celemony Melodyne - Direct Note Access | redroom | Audio Software | 40 | 17-03-2008 11:14 AM |
Direct X 10 | dejankuki | Audio Software | 10 | 09-06-2007 11:04 PM |