|
|||||||
| Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Banned
|
Quote:
Obicno konvertori za te pare nisu neki, a preampi pogotovo. Last edited by google; 14-05-2010 at 12:09 AM. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Mislim da ti je profire 2626 najbolji izbor, ako se uklapa u tvoj budzet. Od svih ovih pobrojanih kartica je za klasu iznad (dobra predpojacala, dobri konvertori-world clock, JetPLL, odlican ruting, firewire je ipak firewire...)
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
A kakvi su dojmovi oko liquid saffire 56 ?....
Ja tu imam...i ova dva liquid preampa mi se cine super, a i bila je kartica kod jednog čike ?to se routanja tice...stabilnosti..pomocnih funkcija - meni je odlican, ali ne znam ?to se misli o konverterima i preampima... |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Banned
|
Quote:
Das novac za nista. Ne dobijes (ni osrednje) preampe, a potrosis novac. To se isplati, jedino ako hoces da se igras, radi zabave, pa da snimas vise kanala istovremeno. Recimo probu benda ili nesto drugo za sta nemas ozbiljne namere. Nesto sto ce ti posluziti kao informacija. Ja bih pre uze neku staru EMU karticu koju mozes kupiti za 10o-200 evra. Za 500-700 evra mozes kupiti jedan ozbiljan preamp, pa usnimavati kanal po kanal. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
a ?to dobijem ako spojim neki bolji preamp (ciljam na gain station) na liquid saffire 56...ako ima onaj dodatak za digitalno spajanje pa preko spidifa ..koliko gubim na konvertoru od liquida? ili koliko gubim ako ga spojim analogno na vec postojeci preamp od kartice (preko line inputa) - jer druge mogucnosti mo?da ni nemam???....ova kartica je trenutno u mojoj domeni...sve ozbiljnije iznad toga dolazi kasnije...pa ispitujem ?to u ovom trenutku gubim a ?to dobivam...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
2626 je u artistu 47 i nesto, a sajt im je ne azuriran i ne tacan u velikom broju slucajeva... Uvek ih je bolje pozvati, meni cika Lesha sve lepo sredi...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 14-05-2010 at 12:22 PM. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Pro Member
|
2626=411e na thomann-u i to nemackom...tako da su ovi u artistu malo preterali sa cenom ovog uredjaja, sto me je zacudilo...Ranije sam od njih uzimao neke stvari i stvarno su bili korektni sa cenama...a sad su skoro za 70e skuplji nego na tomannu ili music store-u (sto se tice ovog uredjaja)...
![]() ![]()
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|