Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 27-04-2010, 10:50 PM   #1
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: iPhone 4G ! ...malo poranio :)

ladno ste progutali priču
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 28-04-2010, 07:14 AM   #2
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
ladno ste progutali priču
Hm... cak su i neka domaca internet glasila "progutala" pricu...

a s obzirom koliko se drasticno povecao saobracaj doticnog sajta... a uopste nije usporen/opterecen (nema iznenadjenja... sve je spremno!) to jeste namestaljka.

Mislim da je najveci deo "leaking" pojava na netu ("procurelo" ovo, "procurelo" ono) upravo solidno osmisljena reklama..

Jedino mi je u ovom slucaju prica stvarno providna.... Appleov dizajner se zapio u kafani... sa prototipom iPhone 4G u dzepu? Bas me zanima ko bi rizikovao otkaz zarad pokazivanja necega takvog u kafani... Strasno!

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)

Last edited by boggy; 28-04-2010 at 07:22 AM.
boggy is offline   Reply With Quote
Old 28-04-2010, 07:43 AM   #3
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

zapad nema pametnija posla pa su poceli da izigravaju balkance ))))))))

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote
Old 28-04-2010, 09:23 AM   #4
SumAnuT
Pro Member

SumAnuT's Avatar

Quote:
Originally Posted by boggy View Post
Hm... cak su i neka domaca internet glasila "progutala" pricu...

a s obzirom koliko se drasticno povecao saobracaj doticnog sajta... a uopste nije usporen/opterecen (nema iznenadjenja... sve je spremno!) to jeste namestaljka.

Mislim da je najveci deo "leaking" pojava na netu ("procurelo" ovo, "procurelo" ono) upravo solidno osmisljena reklama..

Jedino mi je u ovom slucaju prica stvarno providna.... Appleov dizajner se zapio u kafani... sa prototipom iPhone 4G u dzepu? Bas me zanima ko bi rizikovao otkaz zarad pokazivanja necega takvog u kafani... Strasno!

pozdrav

bogi
Daj zapij se i ti negde pa da ti leakuje jedan zvucnicki par i pojacalo, da imam na cemu da slusam
SumAnuT is offline   Reply With Quote
Old 28-04-2010, 09:29 AM   #5
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

što je najgore, sprava je izgleda sasvim sasvim simpatična, ne vidim koj će im moj ova zajebancija.
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 28-04-2010, 01:57 PM   #6
iatros
Member

Mozda je marketing. A moguce je da i nije. Pitam se dali je iphone toliko nepoznat da im je potrebno da prave marketing na ovakav nacin da dignu poznatost iphone-a. Dali je to vrijedno toga da rizikuju da niko vise ne kupuje iphone 3gs do ljeta ? A pored toga je svakome bilo jasno da ovog ljeta izlazi novi model jer je izdanje novog OS 4.0 takodje za to vrijeme planirano sto se savrseno uklapa sa dosadasnjim vremenskim planom izdavanja novih iphone-modela i OS-ova. To je jasno i hackerima, koji se i ne trude da naprave jailbreak za OS 3.1.3 jer je opce poznato da izlazi uskoro novi OS 4.0. Vjerovatno bih vijest o novom iphone-u u Junu/Julu takodje bila velika stvar, sto stavlja ovu pricu o "namjestanju" pod upitnik...
iatros is offline   Reply With Quote
Old 28-04-2010, 07:26 PM   #7
zlobisha
Senior Member

zlobisha's Avatar

Quote:
Originally Posted by iatros View Post
Mozda je marketing. A moguce je da i nije. Pitam se dali je iphone toliko nepoznat da im je potrebno da prave marketing na ovakav nacin da dignu poznatost iphone-a. Dali je to vrijedno toga da rizikuju da niko vise ne kupuje iphone 3gs do ljeta ? A pored toga je svakome bilo jasno da ovog ljeta izlazi novi model jer je izdanje novog OS 4.0 takodje za to vrijeme planirano sto se savrseno uklapa sa dosadasnjim vremenskim planom izdavanja novih iphone-modela i OS-ova. To je jasno i hackerima, koji se i ne trude da naprave jailbreak za OS 3.1.3 jer je opce poznato da izlazi uskoro novi OS 4.0. Vjerovatno bih vijest o novom iphone-u u Junu/Julu takodje bila velika stvar, sto stavlja ovu pricu o "namjestanju" pod upitnik...
Eeee, moj prijatelju... Gde ti ?ivi?...

http://www.myspace.com/igorsimic
zlobisha is offline   Reply With Quote
Old 28-04-2010, 03:02 PM   #8
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Quote:
Originally Posted by iatros View Post
Mozda je marketing. A moguce je da i nije. Pitam se dali je iphone toliko nepoznat da im je potrebno da prave marketing na ovakav nacin da dignu poznatost iphone-a. Dali je to vrijedno toga da rizikuju da niko vise ne kupuje iphone 3gs do ljeta ? ....
Mislim da Apple razmislja o tome kako da kupce starih iphone-a motivise da trebaju da kupe novi... a ovo je jedan od nacina

Quote:
Originally Posted by SumAnuT View Post
Daj zapij se i ti negde pa da ti leakuje jedan zvucnicki par i pojacalo, da imam na cemu da slusam
Ne pijem odavno

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules