|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav, u međuvremenu sam se popravio sa xs6 icom, pa me zanima par stvari!
Zanima me da li je netko spojio motifa preko ethernet kabla? I?ao sam po uputama iz manuala ali mi nije ba? jasno, nisam uspio uglavnom.. A zanima me i kako ga najispravnije spojit i koristit midi preko usb-a? Hvala!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Za ethernet ne znam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Ali i dalje nista od kontrolisanja parametara u realu preko ethernet protokola, koji nudi beskrajno more protoka informacija... Deff je u modi vec duze vreme patern davanja tehnologije na manje od kashichice, i da sve sto se izmisli ima delay od 10 godina dok ne udele raji. Izvinte me sto mrachim al neko mora i na to da ukaze ![]() Last edited by silicon science; 16-04-2010 at 11:48 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Nisam te ba? sku?io, ?ta si htio reć?! ?ta zapravo dobivam spajanjem preko etherneta?
E jo? ne?to, zanima me po?to imam bend sa bubnjarem i svim ?ivim instrumentima, ali voljeli bi smo i sequencer koristit sa nekim loopovima pa me zanima kako da bubnjaru dam klik ili samo oređeni kanal iz motifa da čuje, tako da smo svi sinhronizirani točno? Na motifu ima jo? ovaj assignable out, kako da njemu dodijelim neki kanala u patern modu ili sequencer, neznam kako to ide i da li se to mo?e uopće? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A na pocetku videa ti kaze chemu sluzi ethernet ![]() Sluzi samo za razmenu i backup patcheva tj. organizovanje banke zvukova za sint... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Ma, čitao sam fuckin manual, hehe ali malo mi je konfuzan. A ovo za assignable out?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
A kao drugo, USB obično od 1- do 4 gigabajta(sa ni?om cenom, da ne spominjem one preko 4GB..), a za?to njih koristiti u kućnim uslovima kad je mnogo lak?e i komotnije ići na snimanje i čitanje podataka za Motif preko kompjutera. Studio Conection/Motif Editor je isto ne?to preko čega moče da se snima i učitava preko kompa, ali ne mogu semplovi i MIDI fajlovi...... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
E pa to je super onda, to ću onda sve pomno istra?it čim mi bude trebalo, sada mi treba ne?to (nadam se) jednostavnije, moram slo?it klavijaturu za svirke, zanima me ima li nekakav tutorijal za splitanje klavijature da fino namjestim sebi postavke za par različitih projekata u kojima sviram...
Thanx... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Motif memorija | Goran B | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 01-03-2010 01:59 PM |
Motif kao a/d...? | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 13-12-2008 11:23 PM |
Motif vs Motif ES | STUDIOTON | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 1 | 22-10-2005 03:46 AM |