|
|||||||
| DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
|
Eto, ja na kraju zavrsih sa 2x SOLO Flexi, cekam znaci sada neke 2 sedmice da to stigne sada. Nekako mi ta kombinacija ispala naisplatnija na kraju.
Ne znam sta da kazem iz gore navedenog, eto jos se nisam dotakao UA plugova, ali ne sumnjam u kvalitetu, sa obzirom na hiljade profesionalnih feedbacka. Isto tako, sto se free plugova tice, bez njih nema price, mnoooogi odradjuju jako dobar posao, i non stop su u upotrebi pri svakom mixu. Bas kao sto Arthur gore rece: Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Prije nekoliko mjeseci i ja sam bio u dilemi i do?ao do zaključka da je Flexi najbolja opcija ( ja sam uzimao duo flexi)...
Nakon nekoliko mjeseci kori?tenja mogu samo reći ovo : ne bih mijenjao La2a ni za jedan drugi plug-in i sve pare koje sam ulo?io, da sam samo njega dobio, već bi se isplatile koliko je jednostavan, a radi svoj posao... A da ne pričam o EMT reverbu i ostalim igračkicama... thumbs up, UAD! Naravno, ba? kao ?to su ovdje već neki naveli, od svakog alata koristi? pone?to, ali kad nađe? svog favorita koji odgovara tvom uhu i radi ono ?to ?eli? ( i čuje?), to je predobar osjećaj!
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Moderator
|
Quote:
Nove povoljnosti za nove korisnike do kraja juna... vise informacija ovde. Poz'
|
|
|
|
#5 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
Probajte i 1176LN na vokal! Laza je mrak, ali u zadnje vreme koristim za vokal ovaj, i isto je opasan, drugaciji smek ima...
|
|
|
#7 |
|
Member
|
preporuči mi neke brojke jer mi se uvijek čini nekako preagresivan za vokal
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Moderator
|
Quote:
Pa jeste on malo brzi od Laze (LA2A),ali ima dobar sound,startuj samo, pa se poigraj sa attack i release prvo, ne moras uopste dirati in/out odmah,tek kasnije...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 24-05-2010 at 01:35 PM. |
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|