|
|||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
Nisam bubnjar i totalni sam laik za bubnjeve,pretpostavljam da ovde ima vrsnih poznavalaca.Zanima me koji je bubanj dobar, moze i polovan u rangu cene od 1500-1700evra.Koristio bih ga za snimanje i iznajmljivanje za probe bendova.
Najvise za neki pop i rok unapred hvala ako bude predloga! Da dodam moze u obzir i samo drvo bez hardvera. Veliki pozz! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pro Member
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
sto
,imam neki bubanj za probe klinaca,mislio sam na ozbiljnije bendove koji ipak traze iole kvalitetniji instrument.Mislis ako se puno svira na njemu nece biti pogodan za snimanje?Moze nesto da se pokvari ili na sta konkretno mislis,nisam bas puno upucen u tu problematiku zato i pitam.Znam i ja da bi bilo najbolje imati jedno 5 soma samo za bubanj i koristiti ga iskljucivo za snimanje, da sam u toj situaciji ne bih ni trazio savet.pozz! Last edited by grada27; 11-04-2010 at 11:08 PM. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
MAO
|
možeš uzeti neki finiji komad yamaha stage customa ili Sonor Force 3001 serije, oni su u tom cenovnom rangu mislim, a jako lepo umeju da zazvuče i na snimku ako im neko namesti prave kože, naštimuje ih i svira kako valja. Čak je prednost uzeti polovan, ako mu je hardware u dobrom stanju, jer drvo starenjem dobija na zvuku
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Member
|
Quote:
LP |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Pro Member
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
Definitivno Yamaha Stage Custom. Za neku midium klasu najbolji omjer ulo?eno - dobiveno.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
Javi mi se na pm ima moj drugar na prodaju troyana (za mene bolji od svega gore navedenog) za mnogo manje para
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|