|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Jbm li ga.
Ja stavljam sta stignem... Sto se tice "zivih" instrumenata koristim East West Platinum Strings, Brass, Choirs, RA...Od klavira koristim Pianoteq i jako retko Old Lady Piano (kontakt banka), od bassova koristim Trilogy i Scarbee MM Amped Bass Kontakt Library, a sto se tice synthova i synth bassova koristim sta stignem i dosta koristim Arturia proizvodem, Omnisphere... Koristim Rob Papen Albino i Blue za leadove u visokim lagama, i koristim Rob Papen Predator ovako...Nexus takodje koristim dosta, Hypersonics 2 , Cult Sampler, Nostalgia... Ono sto me zanima je da nisam mogo da nadjem dobro zvono hahaha, smesno zvono, crko sam jednom trazio sam zvono svuda i nisam nasao, ovakvo zvono mi treba kao u ovoj pesmi: http://www.youtube.com/watch?v=W6VsuCddzF4 Sad nek mi neko pomogne gde mogu naci takvo zvono... Znaci ne treba mi sempl zvona nego zvono kojim mogu da sviram, probao sam sve bell-ove u hYpersonicsu i ne zvuce takvo crkveno...ne znam gde jos da trazim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Last edited by silicon science; 10-04-2010 at 08:21 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() I onako onda kad mi je trebalo, trazio sam zvono pola sata i reko sebi "Jebes zvono" ![]() Al probacu, neam predstavu sta moze Abletonov sempler |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Moderator
|
![]() Quote:
krenuh da ti kucam ovo shto ti je sillicon science rekao.. pa se smorih.. elem, uzmi waves tuner. stavi preko kanala kontakta u kom si loadovao zvono.. nashtimaj ga na C i to je to.. vozi.. mislim, najjednostavnije reshenje.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]()
guglonzi...upišeš "church bell audio samples" i imaćeš izbor ogroman
![]() uzgred kad pomenusmo crkvena zvona...da li znate da postoje sada jako skupa i sofisticirane sprave koje se ugrađuju u crkve u kojima možeš da programiraš ili sviraš melodiju zvonjenja i onda to svira na kutijama...u stvari su semplovi - nema pravog zvona...to sam čuo kad sam bio u Tivtu...probudi me jedno jutro melodično zvonjenje ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Grandmaster Flash - The Message= koji synth ?? | ugljesa | Razno | 13 | 24-12-2009 03:31 PM |
Koji je ovo synth? | redroom | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 10-11-2009 06:50 PM |
Koji delay preporučujete za synth? | redroom | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 12-07-2009 02:44 PM |
Koji VST synth koristite? | disco violence | Audio Software | 19 | 28-02-2009 06:17 PM |
Da li neko zna koji je ovo synth??? | idekius | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 22 | 12-10-2006 02:53 PM |