|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Moderator
|
![]() Quote:
hvala ![]() ![]() elem, odlichno zvuchi.. svaka im chast za ovo.. ako se dosta poigrate sa njim moze zavuchati prilichno ozbiljno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Jos uvijek malo plasticno ali definitvno najblize pravom saxu sto sam cuo do sad...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]()
evo ja se još igrao
http://dl.dropbox.com/u/538090/skson.mp3 solo pri kraju sam izbrljavio i ritmički, a i tonski pomalo...Ovu stvar ću da završim...da kompletiram aranžman i da izeditujem sviranje... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Izvinjavam se na primedbi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]()
ma naravno da nema to sad karakter pravog saksofona...ali je veliki napredak spram dosadašnjih saksofona koji su se mogli svirati na klavijaturi...heh, sad zvuči možda kao pravi saks koji je loše snimljen
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
zato shto mi se chini da ga svirash pogreshne note..
igraj se sa modulationom, i svim mogucim stvarima i dobicesh neshto jako zanimljivo.. al opet.. pravi sax je pravi sax.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
da.. jebao sam mu kevu kako sam se ispromashivao sa mozgom ne sa padezima malopre..
elem da na to sam mislio al sam mrtav umoran.. nekako mi chudno zvuchi to odsvirano. .kao da nije to taj sax.. previshe istih udaraca.. igraj se sa svim midi kontrolama.. jbg., morash ga prostudirati.. pusa |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]()
jes...u pravu si....prvo čovjek treba prostudira sami tenor saksofon...tj. njegov raspon itd...treba tu malo vježbe i cimanja da on ispada kao tipu sa demo-a
![]() često nismo fer prema emulacijama....tražimo od njih previše...puno stvari bi "oprostili" eto da čisto znamo da je snimljen instrument... Od emulacija se sad očekuje da zvuče isto ako ne i bolje spram vrhunskog svirača koji na vrhunskom instrumentu pod vrhunskim uslovima snimi nešto...e, pa...mnogo je..nije li dovoljno što ostavlja solidan utisak tog instrumenta... jesam u pravu? Last edited by balthazaar; 11-04-2010 at 06:33 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Hepi brzdej vlado spideru!!! | Arthur | Pricaonica | 7 | 04-04-2009 05:10 PM |