|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Banned
|
![]()
Kada sam ja pricao pojedostavljeno, ti si se pravio pametan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Moderator
|
![]()
Ahaha... De si google...?
Sad si rekao sve o sebi i bas nista o meni. Al' nema veze, sve to MCI resava...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 09-04-2010 at 04:41 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Moderator
|
![]()
ne znam samo kojim si novajlijama hteo da pomognesh.. to mi samo nije jasno.. inache, donekle se slazem sa tobom.. ali opet, mene su interesovala iskustva ljudi ili bar preprichano nechije iskustvo..
sa druge strane se slazem i sa retromanom pa je pitanje ko je upravu.. ali ni ti ni on ni ja nismo to probali niti smo toliko upuceni u tehniku, a svako drzi do svog stava i mishljenja, tako da mozemo do besvesti da diskutujemo o tome... pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Moderator
|
![]()
Ima dosta "guest"-ova uvek... Ali nema veze...
Evo izbunario... Test 5042... 1. unprocessed loop.wav 2. tape disengaged 12 o clock saturation 10 o clock input line driver.wav 3. tape engaged 15 Ips saturation 9 o clock input 2 o clock.wav
![]() |
#46 |
Moderator
|
![]()
e da sam video 15 mina ranije.. sad se vrnuh iz studija.. hvala!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kroz sta provlacis sintove kad ih usnimavas? | DaBear | Dejan Vučković | 1 | 31-12-2009 12:46 AM |
Provlačenje syntheva kroz gitarske/bass distorzije | Midi | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 28-11-2009 07:19 AM |
Uspavanka - redone (sad kroz AURA kutijicu :) ) | MUzzY | Promocija radova | 2 | 05-08-2009 08:33 PM |
Su?tina muzike kroz kulturu muzičara, duhovnost, samosvest, filozofiju... | yechmeny | Dragan Ivanović | 6 | 18-02-2007 05:33 PM |
Vodic kroz kupovinu | peraZdera | Predlozi i sugestije | 5 | 19-09-2005 11:28 AM |