|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
banned
|
![]()
Svasta ljudi rade i pokusavaju. Ne bi bilo lose da ovaj tred jedno vreme stoji kao sticky, cisto da se bude na oprezu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
E, ima jedan cool sajt, www.prevara.info, i evo ovde ima bas o ovakvom nacinu varanja ljudi... Isto je i sa recimo gazda Jezdom, to je stara prevara iz 20-30-ih godina 20-og veka...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 31-03-2010 at 03:39 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Odličan sajt. Verujem da je taj telefon iz primera bio ne?to skuplji.
Pi?ite ljudi i na drugim forumima o ovome. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Isti taj iz Novog Pazara se meni nudio da proda memorij! Na njegovu zalost odmah sam ga skontao!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Dobro je sto se sve zavrsilo samo na pokusaju. Mene su uspjeli prevariti. Nakon sto sam PIK.BA oglasio prodaju Shure 87A mikrofona, javio se izvjesni Vanja Jevric iz Bosanske Gradiske (osnivac i lider benda Kazoo) i ponudio mi zamjenu za SM57 i doplatu od 100 eu. Poslao mi je sve svoje podatke, adresu, br. LK i JMBG. Imam prijatelja koji radi u policiji i zamolio sam ga da te podatke provjeri. Sve je bilo OK, radilo se zaista o tom liku. Nakon sto mi je na ziro racun studija uplatio tih 100 eu, uredno sam mu spakovao i poslao mic na kucnu adresu, ali 57-icu od njega nikad nisam dobio. Nakon sto sam ga nekoliko puta podsjetio na to, poceo je da negira identitet (kao fol nije to on, nego neko se koristi njegovim profilom na PIK-u...) pa cak i da prijeti. Nakon toga sam digao ruke od svega, jer nervne celije vrijede puno vise od mikrofona. Eto, mozda nekom i ova informacija bude od koristi ako bi slucajno kupovao ili mijenjao nesto sa tim likom. Budite oprezni!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
poenta. samo preko ebay-a kad je feedback jak. i ako je u srbiji. onda onda samo u chetri oka.
drugachije ne moze sa ljudima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Ima strasno puno varalica! Obicno kada dodje to doga se treba sresti u cetiri oka, kao nesto se naljute ili ne jave vise, ili bude prica "ali ja nisam nikoga jos za****o!".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Meni nije jasan taj princip prodaje, kad je sve jednostavno.
Sprava se posalje post expresom i izvrsi se dogovoreni otkup. Nema ko koga tu da prevari. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|