|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Ok...npr. slab mi je komp za to sto zahtevam, a zahtevam da u Cubase-u 5-ici odradim aranzman, ukljucujuci neke externe sintove, ali i dosta VST plagova i u istom projektu usnimim 7-8 audio traka-mislim da nije neki preeliki zahtev.
Kakvu to masinu trebam imati ako je ova "slaba"....a neko rece da sami neki softveri vide do dva giga rama..pa koji ce mi ku...onda jaca masina ili quad proc??? Jos jednom kazem: masina je Intel core2duo na 2x2.2ghz, 4gb rama i taskam koji trenutno koristim (posto sam prodao pulsara 2+), 2tb hd-a-ako je to bitno. Dakle sta treba to da kupim da bi zadovoljilo moj zahtev??? Evo, vi recite i uzecu... ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc oko povezivanja..HITNO!!!!! | master | Computer Hardware | 6 | 17-09-2009 05:51 PM |
hitno trebam pomoc | mikrofon | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 18-11-2008 10:52 AM |
Powercore..... Pomoc, hitno | OFF | DSP forum | 16 | 10-09-2006 02:04 AM |
Molim Vas za pomoc, hitno mi je......... | bexbeatz | Promocija radova | 9 | 15-05-2006 12:30 AM |
Hitno Potrebna Pomoc | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 03-02-2006 08:47 PM |