|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ja Kejkz obično spu?tam od 17, 18 khZ pa na gore, a onda podi?em na 15 KHz i jo? malo, al' na sluh, na oko 14,6 KhZ. Savetovao bih svima da ovako rade, jer će miskovi da im budu pročisćeniji. I da ne strečuju previ?e kad tajmuju sa tempom, po?to ako preteruju zna da pucka ili, jo? gore, da zavija...
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Ja sam se odmah ogradio od toga da je malo freaky pitanje ali stvarno mi je suck da gledam kako ova sekcija foruma stagnira
![]() ![]() Ajde ispucajte neki Thread pa da krenemo u diskusiju ..
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
da pitam kad sam vec ovde
kad strecujes neki sample pa sad imas da biras metod,ono pro default,resample,tranzients i koji jos imase tu.....i sta sa tim,bilo koji da izaberem ja ne cujem razliku :S
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Razliku ces uociti ako promenis sa Resample na Tonal. Tonal ce ti odrzati isti tonalitet sempla, a na resample ce se promeniti Pitch. Nemoguce je da ne cujes razliku izmedju ta dva moda. Probaj... Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
zapravo mene zapravo zanima na kom bpm-u masa uglavnom radi
ja kad sam uvatio neke matrice kao da pravim svi su mi rekli "u brzo je ovo" a meni zvuchi presporo. valjda zato shto sam tehnash
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
pa hip hop moze da ti bude sve.. ali uglavnom onaj pravi ide od 80bpm do 100 max
dirty south ide i ispod 80 bpm (iliti duplo brze sa hatovima itd), evo ja npr trenutno radim neki funk hop koji ne ide ispod 100bpm a ako ode onda je neshto jaaaako usporeno.. sve zavisi od toga shta kome lezi. ne znam da li si me skontao.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Muziku obicno radim go, to je ta neka umetnicka sloboda sto bi rekli ovi umetnici slikari. xDD
A bpm je obicno manji jer koristim dosta jazz semplova. Mada ume nekad da bude i preko 1000000000. .Zaebana stvar rodjaci. . xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
sta hoces da kazes da je dzez spora muzika ne kapiram???
edit: od 170 bpm pa do 200 bpm moze se raci da je medium fast a sve preko je medium up i up neki standardi mogu da se sviraju i na 300bpm pa cak i preko samo malo ljudi moze to da odsvira Last edited by LA-2A; 27-10-2010 at 02:59 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Necu da kazem da je jazz spora muzika, da li je jbt o.O ali radim semplovane bitove na manjem bmp jer zelim da muzika ima neku dusu, da opusta, barem mene opustaju ti sporiji jezz semplovi kad se iseku i idu preko drum mashine. .
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Harrison na kojem je miksan Thriller | Shot | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 10-12-2009 02:53 PM |
shta radite kada.. Moan zone :) | HeatMan | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 45 | 02-07-2009 05:49 AM |
Na kom sample rate-u radite? | koki | Audio Produkcija - Tehnike | 63 | 29-12-2007 03:26 PM |
Koje pluginove najcesce koristite? | FrankoPanko | Audio Produkcija - Tehnike | 10 | 02-12-2005 02:34 PM |
Kako Vi to radite? | Zid | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 11-02-2005 08:54 PM |