|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]()
Nema potrebe za finocom, kada god nema argumenata, onda se potezu uvrede i zestoka prica. Ti si izrazio zaljenje, ovaj je zestok, pre njega je bio zabrinut...
![]() Mislim da je najbolje da me banujete. ![]() Quote:
Ako ti radis drugacije, nemam protiv. Nema potrebe da se uzbudjujes oko toga sto pisem- stavi me na ignore listu... Last edited by google; 14-03-2010 at 07:01 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
SuperModerator
|
![]()
Google, mozemo da pricamo o harmoniji kontrapunktu oblicima gregorijanskim koralima mikrofonskim postavkama snimanju miksu masteringu cakama i forama, nemam ja problem sa tim
![]() ![]() poenta je - matori, necu da te stavljam na ignore listu niti da te banujem, nego hocu da te naucim da ne trosis bespotrebno kilobajte na Rumski serveru netacnim izjavama. Kad se vec razumes u silne procente, cisto da znas da si ti recimo 20% ok i tacan u svojim izlaganjima a 80% ne. i nemoj da ocekujes da ce neko da ti digne virtualni spomenik zato sto se razumes u harmoniju i kontrapunkt. Bolje to svoje znanje upotrebi da ga mozda preneses na mladje clanove (ako zelis) a ne da prosipas sulude savete o produkciji. na zemlju sinko ![]() pozZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Ne treba mi ni virtuelni spomenik, a ni spustanja na zemlju. Sto me ne bi banovao? To je jednostavnije.
![]() Nekad treba doneti tesku odluku, ali odluku u interesu komunizma, pardon, komune. Zamisli samo koliko ce to znaciti mladjim clanovima, koji bi mogli da odu na krivi put? Ucinices dobro delo. Podice ti virtuelni spomenik. ![]() Last edited by google; 14-03-2010 at 09:27 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
tražim pesmu... | Arthur | Pricaonica | 0 | 12-12-2008 04:32 AM |
Kako da snimim pesmu na klavijaturi? | The_Shock_of_The_Lighting | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 22-10-2008 11:15 AM |
kako prodati pesmu? | Insomnia Studios | Promocija radova | 9 | 19-09-2008 06:41 PM |
Molim komentare za pesmu? | goran ns | Promocija radova | 11 | 20-11-2007 10:26 PM |
kako prodati pesmu? | koki | Razno | 57 | 17-11-2006 10:28 AM |