|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |||
Banned
|
![]() Quote:
![]() Quote:
Quote:
2. onda su se javili "zabrinuti" clanovi, koji su rekli da "zavodim omladinu", nesto na taj fazon. Ja sam rekao, neka ne citaju moje postove. Umesto da izadje sa argumentom za ili protiv, ide na to da je moje pisanje "stetno za mladje clanove" i sl. Nema potrebe da se brinete za omladinu i izrazavate zaljenje i sl. Mislim da je najbolje da me banujete. Last edited by google; 14-03-2010 at 06:47 PM. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]()
Nema potrebe za finocom, kada god nema argumenata, onda se potezu uvrede i zestoka prica. Ti si izrazio zaljenje, ovaj je zestok, pre njega je bio zabrinut...
![]() Mislim da je najbolje da me banujete. ![]() Quote:
Ako ti radis drugacije, nemam protiv. Nema potrebe da se uzbudjujes oko toga sto pisem- stavi me na ignore listu... Last edited by google; 14-03-2010 at 07:01 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
SuperModerator
|
![]()
Google, mozemo da pricamo o harmoniji kontrapunktu oblicima gregorijanskim koralima mikrofonskim postavkama snimanju miksu masteringu cakama i forama, nemam ja problem sa tim
![]() ![]() poenta je - matori, necu da te stavljam na ignore listu niti da te banujem, nego hocu da te naucim da ne trosis bespotrebno kilobajte na Rumski serveru netacnim izjavama. Kad se vec razumes u silne procente, cisto da znas da si ti recimo 20% ok i tacan u svojim izlaganjima a 80% ne. i nemoj da ocekujes da ce neko da ti digne virtualni spomenik zato sto se razumes u harmoniju i kontrapunkt. Bolje to svoje znanje upotrebi da ga mozda preneses na mladje clanove (ako zelis) a ne da prosipas sulude savete o produkciji. na zemlju sinko ![]() pozZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Ne treba mi ni virtuelni spomenik, a ni spustanja na zemlju. Sto me ne bi banovao? To je jednostavnije.
![]() Nekad treba doneti tesku odluku, ali odluku u interesu komunizma, pardon, komune. Zamisli samo koliko ce to znaciti mladjim clanovima, koji bi mogli da odu na krivi put? Ucinices dobro delo. Podice ti virtuelni spomenik. ![]() Last edited by google; 14-03-2010 at 09:27 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
tražim pesmu... | Arthur | Pricaonica | 0 | 12-12-2008 04:32 AM |
Kako da snimim pesmu na klavijaturi? | The_Shock_of_The_Lighting | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 22-10-2008 11:15 AM |
kako prodati pesmu? | Insomnia Studios | Promocija radova | 9 | 19-09-2008 06:41 PM |
Molim komentare za pesmu? | goran ns | Promocija radova | 11 | 20-11-2007 10:26 PM |
kako prodati pesmu? | koki | Razno | 57 | 17-11-2006 10:28 AM |