|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]()
Citao sam malo postova sa pocetka... Mislim da bi ti bilo najbolje pogledati da li ima neki bend koji svira dobro i da im das te demo snimke da cuju i skinu, plati koliko traze, uvezbajte i snimite.
Ne bi trebalo da to dugo traje, a dobio bi nesto solidno. Ne isplatiti ti se davati novac za miks poluuradjenih aranzmana i mastering losih zvukova, koji su nabacani za nekoliko sati. To je moje misljenje. Quote:
1. gitara u centar, prateca levo, 3. desno. I potrudi se da ima sto manje efekta i da je svaki ton na mestu. Na to se onda moze dopisati aranzman. Bubanj bas i pogotovo klavijature, nemoj ni pokusavati da uradis. Gubis vreme na nesto (aranzman, produkcija i sl.) za sta ti treba bar jedno 10-15 godina da savladas. Last edited by google; 12-03-2010 at 07:14 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Ovo je ipak meni zabava i kao takvu je treba posmatrati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Ispada da ti kvarim zabavu.
![]() Podjednako ces se zabaviti, ali ce ti ostati nesto prilicno bolje od par lupova i klavijature- pistalice. ![]() Kada vec volis svirati gitaru, uradi temu samo sa gitarama, odmah ces cuti gde sta treba, gde sta ne treba. To sredis, pa okacis na forum. A cim sredis, cuje se koliko je ostalo prostora za bubanj i bas ili nesto trece. Last edited by google; 12-03-2010 at 10:48 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Idu praznici pa da Vam poželim da ih lepo provedete. Evo da se podsetite i jedne lepe melodijice, nežne...
http://www.as-computer-software.com/mymusic/bylm.mp3 U nazivu fali jedno slovce al, nemereno ispušteno. Last edited by alek019; 30-04-2010 at 11:15 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Negde na mreži natrapah na jedna sajtić (da ga ne reklamiram sad) sa gomilom svega i svačega od muzikice, "kockice" na sve strane, samo da se poslažu. Ja uzeh samo par njih od male milijarde koliko tamo ima i eto...
http://www.as-computer-software.com/...c/newsempl.mp3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Ovo je dodu?e proba, nabacane ideje, ni?ta konačno. Tehnika sviranja, ovakva kakva mi je sad mi ba? i ne dozvoljava da iska?em sve ?ta bih hteo muzički "reći" ovde al, ?ta je, tu je.
http://www.as-computer-software.com/...oba_spring.mp3 |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
moji remixi | stefdza90 | Promocija radova | 8 | 13-10-2008 06:49 PM |
Moji Prvi Sintevi!!!!!! | roginator | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 14-08-2007 11:15 PM |
Moji prvi radovi | artintact | Promocija radova | 3 | 21-02-2006 03:48 PM |