|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#34 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ma to su sve idiotizmi!
Kakve sam tek ja prolazio peripetije na granicama! To je sve stvar na kakve carinike naletis. Oni su bogovi na tim granicama i ako iz bilo kojeg razloga oni odluce da ne pustaju preko grane onda nema te sile koja ce im promijeniti misljenje. Ovo su sve besmislice i gluposti sto rade. Oni izmisle nesto i onda to kao "provedu". To sa clanstvom u udruzenju. Al eto... Zato recimo kad s bendom idemo svirati u bosnu, nikada ali nikada ne nosimo opremu. Samo gitare i klavijatura. I to onda ide pod osobne stvari i ne mogu nista oko toga srati. Al ne daj boze da probamo pojacalo staviti u kombi. S tim ne ide preko granice i tocka... Ali cinjenica je da se bendovi na takve prelaske MORAJU pripremiti. Svaka zemlja ima svoje stoseve. Sve se to moze unaprijed saznati. Recimo to sto u blogu Sweeper spominju ATA Karnet i cude se - to je praksa i u sloveniji i u ostalim europskim drzavama. Jednom ga izvadis i vrijedi godinu dana. I cao! Garantna pisma isto tako - rjesavaju se cim se bookira svirka i bez njih se ne sjeda u kombi... itd...
![]() |
#35 |
Pro Member
|
![]()
Jel moze neko meni neko od upucenih chlanova foruma nekako da pomogne?Bio bih mu jako zahvalan na odgovoru.
Trebalo bi da putujem sa bendom na neku mini turneju na leto,Slovenija,Austrija i mozhda upadnu Hrvatska i Nemachka. Da li mi to mozemo da izvedemo ako se uchlanimo u udruzhenje Jazz,Rock i Pop muzichara? Unapred hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
opusti se
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Member
|
![]()
@shoot
ne cudimo mi se zbog ata karneta, nisi lepo razumeo, jasno je da se on mora imati i vrlo je laka procedura da se dobije sve preko neta samo se licno podigne...vec se cudimo sto i pored njega i poz pisma hrvatski policajci na granici su insistirali da budemo clanovi tog famoznog udruzenja i sto je cinjenica da samo Hrvatska, jednostrano, sputava srpske bendove koji dolaze da sviraju maltene besplatno. Nismo ni prvi a verovatno necemo biti ni poslednji bend iz srbije kome se to desilo... Sto se tice dozvole za rad, obzirom da smo krenuli u klub koji redovno organizuje svirke predpostavili smo da je organizator to vec resio, medjutim njihovo neiskustvo smo nalazost mi morali da platimo..ali opet razlog naseg vracanja je udruzenje estradnih umetnika.. I da, slazem se da je zakljucak na kraju da su sve to idiotizmi...
![]() |
#38 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Administrator
|
![]()
Ne, to samo znaci da se opustis kad stignes na granicu. Prste da razmrstis, i naocare stavis, pa kad carinik gleda u tebe, ti gledas gdje hoces (or.iz. Bolji Zivot, scena na granici pri povratku iz Trsta)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
MAO
|
![]()
zapravo su išli u Solun sa ženama na šoping
![]() |
![]() |
![]() |