|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
daaa... a i internet ti je verovatno prebrz!
![]() ![]() ![]() pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 05-03-2010 at 03:24 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
dokle tako?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Vidim da su filmadzije nasle prelazno resenje,novi Alien ce takodje biti uradjen u 3d produkciji.Ovo ce verovatno trajati dok se ne pojave 3d televizori,a sta je sa zvukom 5.1 nije nesto zaziveo.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Meni je frapantnija pojava kao sto recimo Mel Gibson snimi onakvo smece od filma, ne mogu da verujem da neko 30 godina dugu karijeru onako usere... Pa zar mu to nije bilo jasno kad je gledao izmontiran film...
Boli ga kurcic, uzeo je kintu... Pa nije on glumac u Srpskom narodnom da nema 'leba da jede, ima restorane,govna,hacijende a sta mu ovo treba a njih pun ocin stare garde isto tako... ![]() Tako je propao r'n'r...
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
covece ja sam prvi 3d film u bioskopu gledao pre 13 godina, a i ko zna koliko je pre toga postojalo. nije mi uopste jasno cemu takva fama oko toga, ali izgleda upecao se trend. nadam se da ce novo resenje biti imax.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kvrcnuo hdd ... tj nestali podaci | alavuk | Computer Hardware | 12 | 13-06-2007 12:01 PM |
Personalni podaci | alen | Predlozi i sugestije | 25 | 17-11-2006 01:41 AM |