|
|||||||
| Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Ziko ti i ja smo ovde bili najiskreniji,i najverbalniji,dok neki nisu...OFF zna da nije bio iskren,i u stvari samo je lozio vatru,a juce sam skapirao ko je i bio mi je u kuci.Naravno da mu ne uzimam za zlo...Sloba je pogresno predstavio extreme,kao sto i pogresno predstavlja sada lampu na sv-1,i pristrasan je u vezi rolanda. Ja sam rekao da je roland najgori workstation,ali ne i juno,jupiter,vr700 combo,rd700gx,a posebno ne vp-550(koga koristim),vp-770 i sada modul vp-7
Da batalimo vise ovaj show,i vratimo se temi. Mislim da je kupovina M3 sada los potez,jer u septembru izlazi novi korgov workstation(100%),i nadamo se da ce imati u sebi cx3,ili bar vocal harmonizer.Inace ceo moj band ide 23. na sajam u Franfurktu,pa cemo imati informaciju..."(konacno) Cuo sam da imas yamaha plg dx,pa dali bi ga prodao?Ja imam motifa es8 u studiu sa plg vl i plg an,pa bih uzeo i dx...ili ako znas nekog ko bi prodao? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Kada je M3 u pitanju(a to je tema),zaboravio sam da pomenem coveka koji ga jako dobro koristi,i koji je jako puno vremena utrosio da bi od M3 izvukao maximum.On se zove Miljan Davidovic,ako nekome zatreba nesto u vezi M3,ili ostalih workstationa.....
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Aco, druze, niti sam dolivao vatru, niti bio neiskren. Niti sam imao sta protiv tebe, niti imam..... Rekoh vec, ne svidja mi se nacin na koji si neke stvari rekao, i dalje stojim iza toga. A da se ne znamo licno, makar i na blic, verovatno mi ne bi nista ni zasmetalo. Kada neki anonimusi i pocetnici svasta pricaju, obicno ne citam il ostanem po strani, ali kada ozbiljni ljudi krenu sa neargumentovanom pricom, imam prava na svoj stav. I dalje mislim da klavir i hammond nisu tvoj teren, pogotovo pred Zikom, Slobom i sl.... a takodje, tamo gde si ti dobar, pisi (a ima o cemu), svi cemo te podrzavati. Napravio si nesto, prosao, naucio... podeli to sa drugima, to je smisao foruma
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Member
|
Quote:
OVAKO: Ajde postavi mi neko pitanje u vezi hammonda ili piana |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Pro Member
|
Quote:
piano i hammond me ne interesuju, sem kao slusaoca ili snimatelja... samo iz razloga sto ne zelim da skrnavim te instrumente...... i opet, ako me budu interesovali pitacu npr. Buzgeta, Slobu, Gorana ili slicne potvrdjene u tom poslu. Dalje, mislim da je besmisleno da se dalje, i uopste i do sada, prepucavamo... ostalo je da smo se nas dvojica 'natakarili' jedan na drugog, sto meni za 5 godina na forumu jos nije poslo za rukom. Uzmi kao konacno moje misljenje da ljudi, sviraci, producenti i sl. nisu svemoguci i svestrani i treba da se drze onoga u cemu so osvedoceno dobri. Ako zele da mrdnu odatle, to je svakako super, ali nisu po defaultu bolji od onih koji su samo u tome ceo zivot. Primerima koje si pustio si samo potvrdio ono sto kazem. Necu se vise javljati na ovu temu
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
vracamo temu u normalan tok...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Pro Member
|
u tom slucaju krsim obecanje
![]() Pitanje - imao sam sve korgove od T3 pa na ovamo (workstation modele)..... Da li je M3 (koji nisam probao) nastavak Triton price, ili blagi otklon od nje?
|
|
|
|
#10 |
|
Member
|
Dobro pitanje,ali ja ne znam da ti odgovorim...Znam da Misa Komnenic prodaje svog(73),sa radiasom i 256mb....
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|