|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Ja mislim da je tvoj holandjanin iz Stejanovaca. Znam jednog koji je pricao da radi za njih ili neke strance, a i super-sprzeni master bas lici na njega.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Ja njima platio, komucirao sa njima ali da li je Wim Bult radio kako da znam, i trebalo bi da mi bude nebitno. Ako se oni sa nekim i udru?uju, dele posao i zaradu, iskreno mislim da je to i lepo.Ja sam i hteo da sve ovo odrade ljudi odavde, mada nekako se to iz raznih razloga barem oko ovih prvih "projekata" iskomplikovalo (oni u gu?vi, meni se dese neke ru?ne stvari...). Mo?da će se to ostvariti kasnije, nije stra?no. Ja niti sada negde ?urim niti mi je ne?to hitno. ?to bi vi rekli, opu?teno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Naravno. Rekao sam ti da ces dobiti mnogo bolji zvuk sa aranzmanom, snimkom i sl. nego sa "masterom". Nisu strasni zahvati u pitanju. Malo skrati tonove, GLVNA stvar je PRAZAN prosotr, uvek ga mora biti, makar i desetinka.
A svi se trude da NEMA ni trenutak prazno, nego sve degenja u isto vreme. To ne izlazi, mora se sprziti sa eq da bi se culo sta ko svira, a to nije po'so. Last edited by google; 01-03-2010 at 03:50 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
moji remixi | stefdza90 | Promocija radova | 8 | 13-10-2008 06:49 PM |
Moji Prvi Sintevi!!!!!! | roginator | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 14-08-2007 11:15 PM |
Moji prvi radovi | artintact | Promocija radova | 3 | 21-02-2006 03:48 PM |