|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#17 |
|
Senior Member
|
Iskreno rečeno ranije (mnogo ranije, pre 30 gidina) nekoliko gitara mi je pro?lo kroz ruke, i fenderice i gibsoni (iz tog vremena poslednja gitara sa kojom sam i zatvorio tu epizodu bila je Gibson SG standard), odvaljivala mi rame ali sam je voleo svirati. Sada imam onu M3, RG550 i nabud?enu Ariju.Ni?ta mi vi?e ne treba jer ionako ne spremam se za estradu. Ove egzibicije mi vi?e padaju na pamet zaftkancije radi a ne iz nekih ozbiljnih razloga. Tako da o muzičkim kvalitetima tih sprava mnogo i ne razmi?ljam, i to nije merodavno za mene u ovom trenutku. Ne ka?em da će biti jeftino, niti da su to ba? tako male parice ali ako mi carinici dozvole da regularno platim carinu i porez na vrednost koliko je ta sprava plaćena ja ću je uzeti. I oni moraju da se konsultuju da li je to regularno, mo?e li se...
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|