|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Pa svi vole bajke. Neko ih servira, a neko slusa!
Last edited by LACKY; 25-12-2009 at 06:18 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Gde mogu da kupim maticnu plocu koju koristi RuDaw ,mislim da je rec o Asusu Premium?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
Izmerih "buku" koju pravi ruDAW ONE.
Mereno je u mojoj radnoj sobi, nocu, svi ostali sumovi su otklonjeni... znaci nije gluva soba u pitanju, niti sam mogao da merim samo promene koje unosi ruDAW posto mi je kartica za merenje bila u ruDAW-u ![]() Evo rezultata, ukupna buka koju pravi ruDAW u veoma tihoj sredini je: 1. 53dB SPL (sirokopojasno, bez weighting filtra) 2. 39dB(A) SPL (mereno kroz A weighting filter). Evo frekventne analize "buke" koju pravi (kliknite na sliku za vecu): bez weightinga: sa A weightingom: pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 21-02-2010 at 11:28 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
Impresivno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
Nema na cemu Mihajlo
![]() Sad imam pitanje ![]() Pricao si mi o nacinu kako si ti sebi resio serijski port na RuDAW (na plocama koje ga nemaju pozadi izvedenog. Nasao sam u furdi limche koje sadrzi ovakve kablove... to su konektori za serijske portove, da li oni odgovaraju? Evo slike: pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 17-02-2011 at 02:53 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
|
![]()
Dobih ovaj tvoj filter protiv prasine. Mozda ne bi bilo lose da islikas (barem mobilnim) nacin njegove montaze odnosno demontaze/zamene... mislim da bi uputstvo bilo korisno... ako ti je smor ondak nista
![]() pozdrav bogi
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
izmerismo "buku" na primereniji nacin... i rezultati su bolji.... soba u kojoj se nalazi ruDAW ONE je u klasi NR29 po kolicini buke koja postoji... i klimatizacija je pravi puno vise (ovde je iskljucena).
Za sada je to jos uvek obicna soba bez ikakvog tretmana.... pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 15-07-2010 at 10:07 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
|
![]()
Mene ruDAW apsolutno odusevio
![]() Imam ruDAW Pro star dvije godine. Jos uvijek leti... Radim video montazu najvise. Na win7 + Premiere CS5 HDV materijal bez efekata montiram bez problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
BFD2 instalacija | Inovative_kg | Razno | 0 | 15-12-2009 08:54 PM |
Instalacija ... | Hepek | Audio Software | 2 | 28-07-2009 12:44 PM |
Instalacija UAD karte...? | Bockie | Computer Hardware | 2 | 07-05-2009 01:34 PM |
Instalacija hypersonic 2 | gitano | Audio Software | 1 | 15-04-2009 11:11 AM |
Instalacija XP-a po Steinbergu | dr.Ru | Tutorijali | 4 | 20-11-2007 08:58 AM |