|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
po ovome se vidi da si neozbiljan muzikant... Pogledaj "this is it",pa onda pricaj takve gluposti...ali pogledaj... Uopste mi nije jasno,sta znaci to lupetanje?mogu reci da je sa hrvatima mnogo opustenije i lepse razgovarati o muzici. Evo jednog prostog pitanja za tebe. Koji setup Jon Lord najcesce koristi na draw bars-ima na hammondu u Deep Purple-u?Odgovori mi jezikom hammondasa(ako ga uopste znas). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
A ja ne razumem koju ti pesmu sviras od D. purple, pa da ti to treba? Pitam, posto otprilike znam tvoj (vas) 'moderan' narodnjacki repertoar.. .bez ljutnje
![]()
![]() |
#3 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Nadam se da ovo nije meni upuceno....Ja ne sviram (sada) nikakvu pesmu, nego sedim u studiju, komponujem, aranziram i snimam...
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Mladi treba da osvoje to mesto a ne da im se to mesto ustupi. Ta danasnja deca... Daj, pruzi,pokloni,sve na mufte... Rad = 0. Ovi "stari" su to mesto sami stvarali,nije im ga niko dao i ustupao...
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Elem, mislim da su Sale Sedlar i Marko Kuzmanovic mladji od mene, sram ih bilo, samo sviraju albume i koncerte.... i onaj Dzoni bubnjar, DragAn, braca Antovic, Aleksandra Milutinovic i gomila mladih, uzimaju nama matorima leb (i sol) pisuci pesme i snimajuci ih.... I bre, onaj Georgijev zaposlio onog zutokljunog Vuckovica umesto da dovede neki proveren kadar iz TV Prishtine ili studija 22 RTBa....
![]()
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
Opusti se malo, popij pivo! Znam ja sta pricam i to je moje misljenje sa kojim ce se dosta ljudi sloziti ili nece! A nisam znao da ti znas taj "jezik hammondash-a"! I nemoj da ocenjujes i vredjas molim te, mislim da jos ne bi trebalo to sebi da dozvoljavas! To mozes sa Hrvatima! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
888000000+C1,a ukoliko ti bude zafalilo malo ostrijeg zvuka 888004000 ili 888005000+C1. Za "Child in time" 808000000+perc.(ako te zanima koji perc,napisacu ti).... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Korg M3 / R3 | lesha | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 23-08-2007 06:35 PM |