|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
na tome da se 'zaraćene' strane pomire, i da opet imamo staru dobru stručnu ekipu na RuFor ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
|
![]()
Nema zaracenih strana (ne znam otkud ti to)! Samo idejnog razmimoilazenja (sto je sasvim normalno). Rec-Ready je odlican audioforum za strucnjake, i kao takav, koliko vidim, ima svijetlu buducnost
![]() ![]() Rumski ostaje to isto (Ivan, arthur, shot, dejo vuckovic, boggy, Dema, NLP, bitch, kejkz, cluster, tiki, gregor su veliki strucnjaci svog posla), sa akcentom na nove mlade ljude, i sa akcentom prema novim mladim ljudima (a svi dobro znamo da na mladima svijet ostaje ![]() Da dodam naravno, da ukoliko zele, rec-ready momci uvijek mogu da svrate i kazu koju pametnu i ovdje (kao sto recimo to ja radim tamo, doduse kada imam vremena, a vremena uvijek manjka u poslednje vrijeme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Radi se u ... | darkstar | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 9 | 14-04-2009 07:04 PM |
Akustička izolacija računarskog kući?ta | Ghost Dog | Computer Hardware | 11 | 15-01-2009 02:44 PM |
M-Box i pc...jel ok radi? | enzomat | DSP forum | 17 | 23-11-2004 10:15 PM |