Quote:
Originally Posted by Maiv
Sto se tice emulacija stvarni instrument uvijek zvuci bolje! S druge strane ako nekom hitno treba neki instrument koji nije u prvom planu naravno da ce koristit emulaciju i ustedjet si vrijeme i pare...
|
Ma to definitivno...u to ne treba sumnjati...ipak će akustični instrumenti postojati dok bude postojalo muzike...to je fakat! Ništa ne može da zamjeni kad pravi instrument odjekne u sobi....čak mislim da neki ne mogu ni da se snime sa potpunim doživljajem koji slušalac ima dok ga sluša u prostoriji...Dok naravno isto tako razni elektronski instrumenti pružaju nešto drugo što ovi ne mogu...Treba pomiriti oba "svijeta"...Ja nekog muzičkog genija iz budućnosti zamišljam kao nekog ko savršeno poznaje kompjutere i programe i isto tako virtuozno svira

Davno sam pročitao da je neko napisao negjde na netu da je jedan od problema moderne muzike to što oni stari i prekaljeni muzički znalci ili ne kapiraju uopšte savremenu tehnologiju ili je kapiraju na pogrešan način, a da neki novi klinci odlično kapiraju tehnologiju , ali ne kapiraju uopšte muziku ili je kapiraju na pogrešan način