|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Ja sam poceo raditi sa atarijem pre 15 godina i odusevio sam se kako mozes upisati sta god hoces.
Kompjuter svira & ne kenja, za razliku od brace muzicara. Sada sam resio uzeti gitaru i bas gitaru i sve uvezbati i odsvirati, iako me sve to uzasno mrzi, a i nisam svirao ne pamtim, a da sad kao debil uvezbavam i ponavljam isto po milion puta, uopste mi se ne radi. ![]() ![]() ![]() Ali pesma koja nije svirana ne zvuci. Moze biti i velik zvuk i dubok i sirok, ali zvuci defektno. Solidno odsvirano na solidnoj opremi zvuci lepse, prijatnije i interesantnije, cak i kad susti, pucka i klipuje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam se malo igrao sa real stratom i bome treba i za to vremena da covjek navjezba...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Bolje je vezbati obicnu gitaru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
ko ima vremena, i uci da svira i komponuje / producira za sebe...ok.
Ko radi puno u studiju i "zna da svira samplove" , moze MNOGO posla da odradi....bolji zvuk, tacnije odsvirano, nema mikrofona, pijanoh gitarista itd itd..
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() edit : sad sam poslu?ao link. Majstorski jeste ; ali, isto tako jasno ko dan da nije gitara. ![]() Last edited by alfom; 14-02-2010 at 04:09 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Kome trebaju klavijaturisti, basisti i bubnjari?
Jo? manje nego gitaristi... Čak ni vokali nisu vi?e nu?ni... I ostaje samo ideja i umjetnost... ili ?to već... ![]()
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() Quote:
DA radim drugom, boleo bi me cosak, insertujem vst, svira da klinac padne na dupe, wov. Svi zadovoljni, ali jbg. sviram, komponujem i produciram za sebe... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Ma ljudi sve je ovo priča sa ograničenim rokom trajanja.
Bilo ko, ko u muzici kreće od nule, a da pritom ima usvirani bend, jednostavno, nije siguran ima li uop?te smisla objavljivati ne?to ili ne. Internet je, u tom smislu, postao neuni?tiva protivte?a muzičke industrije, i verujem da je pitanje vremena kada će stvari doći na svoje, u smislu da umetnost ispliva u ?abokrečini recikliranih ideja i ?anse da danas maltene svako mo?e imati svoj studio. A mo?e i ovako... Recimo, ako te snimanje i miksovanje albuma ko?ta par 'iljada evra, ako te spot u hd produkciji ko?ta bar pet puta vi?e, a na kraju balade 10000 njih dowloaduje taj album sa Rapida i svega 37 fanova kupi tvoj disk koji staje cirka 5-8 evra, pa valjda je jasno da pravljenje muzike postaje privilegija bogatih, kojima je jedino va?no da budu poznati. Muzika je, na?alost, ovde u drugom planu. Ako ne verujete meni, pitajte Đuleta!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kome treba bubnjar? | mandrak | Pricaonica | 1 | 13-05-2009 10:03 AM |
Jel to uopste moguce? | Rhino | Computer Hardware | 6 | 08-03-2008 09:08 PM |
Trebaju mi semplovi...... | OFF | Audio Software | 1 | 02-10-2005 11:28 PM |
gitaristi.... | P4tULjAk^GTR | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 07-04-2005 11:47 PM |