|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
U stvari,mislim da ti to tako ipak nece raditi,posto ti za takvu vezu ipak treba dva odvojena ADAT signala iz FF800(ADAT A out i ADAT B out)a pretpostavljam da na RME-u postoji samo ADAT A out(osam kanala).Izgleda da na 88,2 kHz Profire 2626 moze maksimalno da dozove 4 kanala(po dva stereo)na ADAT input-ima(ADAT A in i ADAT B in).Nadam se da gresim,ali ako sam u pravu,mislim da bi ti resenje bilo da se vratis na 48 kHz.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
dakle, niste čitali il nisam ja bio dovoljno jasan. Imam 2 optička kabla, znam za SMUX operaciju, koristim je redovno na RME i Nuendo, i sve radi kao zmaj. Signali svi stižu lepo u samu karticu, i lepo se vide na mixeru Maudia, i to u odgovarajućoj numeraciji, ali se potom ne vide u samom protoolsu. I to je neki bag ili limit samog softwarea, jer takva ista situacija u obrnutom smeru, ka nuendu, radi. I kad MAudio bude master asio u nuendu, te iste signale dobijem.
I i dalje me nervira onaj jebeni preroll koji je ugašen al i dalje glupo radi. džaba sve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ma sve moze, zasto si opet subjektivan majku mu...
![]() Pogledaj I/O Setup tamo moze biti resenje, tesko je ovako napamet to resavati... Daj nam Screen I/O Setup da pogledamo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
kolko sam u međuvremenu uspeo iskopati, sam MPowered neće namerno da radi sa Smuxom. Što i liči na njihovu politiku restrikcije. Enivej, fakat je da su svi kanali stigli i na 88.2 na Maudio, ali odatle nisu hteli u PT. Znači problem je u samom PT. Namerno sam otvorio svih 24 kanala koliko ima inputa, svima upalio record monitore i zadnja dva od ADATA se jednostavno nisu pojavila. U nuendu oće. Al u nuendu mi se jebe da palim Maudio ASIO kad imam živog FF-a.
Nego, dajte mi skontati odakle se pojavljuje taj fantomski preroll, jer je zvanično u meniju i na transport baru ugašen, a i dalje mi na svakom playbacku ili recordingu iskuca jedno 3-4 udarca klika pre nego krene uopšte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Jel ti iskljucen Count Off?!
Daj Print Screen... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
nisam u studiju. Gde ti je taj countoff?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Na transport bar-u... Pise Count Off, ako svetli zeleno znaci da je ukljuceno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |