|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Senior Member
|
![]() Ne, mislim sm57, napisao sam... mislim, to bi ja uzeo da počinjem... ne mora značiti da bi netko drugi, no taj mikrofon će i dalje koristiti bez obzira kakvu opremu ubuće nabavi... ![]() ![]()
![]() |
#23 |
SuperModerator
|
![]() ![]() covek misli na sm57, sto mislite da ne zna sta prica? al ok - i sa 57 i sa 58 mogu da se snimaju i vokali i gitare i sve ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Junior Member
|
![]()
Pa zato i trebam pomoc da mi neko objasni chemu sluzi mixer?? odnosno ne mixer nego mixeta ako je to jedno te isto.. ?? mixeta izvlachi najbolji ton iz mog glasa odnosno od mog glasa preko mikrofona? jer se majk usteka u mixetu a mixeta u audio kartu?? ispravite me ako greshim... a budzet mi je onako solidan necu neki skart pa da posle budem nezadovoljan (skupljam pare, a ne radim znachi polako..)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Junior Member
|
![]()
iskreno, mene bi bilo sramota da postavim ovakva pitanja na ovom forumu!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Kakvu karticu imaš? Reci što imaš i što bi htio raditi, pa će ti ljudi dati savjet... i koliko novaca hoćeš potrošiti... ![]()
"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One Last edited by MD; 28-01-2010 at 08:25 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Junior Member
|
![]()
Za novce ne brinem jer cu ih nabaviti pa nemam audio kartu ali uzeo bih onu m audio... a oprema mi je potrebna iskljuchivo za vokale (znachi najbolji majk za vokale i ostala oprema) ne treba mi za snimanje "live" odnosno da ja sviram vec napravim matru u frutiju i pustim je i snimam a od monitora nemam nista osim slushalica (ako se mogu smatrati monitorima)
Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Senior Member
|
![]()
@ DobarDan,
ako si se zajebavao oko svega ovoga sto si napisao ti si najbolji zajebant na ovom forumu i ja ti skidam kapu ![]() Ukoliko nisi, moj savet ti je da istrazujes po internetu. Dobar pocetak je sajt www.tweakheadz.com i tu mozes naci odgovore na sva ta pitanja. Ljudi sa rumskog ce ti pomoci za sve one stvari koje na netu ili od prijatelja ne mozes da saznas. Poz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Oprema | Arthur | Dragan Ivanović | 3 | 20-10-2006 01:16 PM |
koja studijska oprema | koki | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 27-09-2006 12:11 AM |