Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 24-01-2010, 04:56 PM   #22
iatros
Member

Default Re: iPhone- utisci posle godinu dana

Quote:
Originally Posted by zmaj View Post
Ja zato "najvise obozavam" Nemman i Telefunken micove, jer je Hitler svoje govore drzao na njima Takodje volim i iPhone jer ga ima i Britney Spears!

Salu na stranu, Blackberry je jako dobar telefon u kategoriji telefona od pre 3 godine... Storm je kretenizam nevidjenih razmera. Ako si ga koristio, znas verovatno i da nema WIFI?!?!? )))) Sto je u najmanju ruku smesno I taj skrbavi ekran...

A bold 9000 je vrhunski telefon, odlicne izrade, performanski, jedino malo vecih gabarita... ali odlican! Dok mi je 9700 znatno losiji... izrada losija, manji ekran, nista drasticno se nije promenilo, a po pravilu bi trebalo da kida jer im je to prvi model...
Offtopic sa Obamom je malo da se nasmijemo . Imam jos jedan: U2 su presli sa Iphone-a na Blackberry !

Sad ozbiljno! Tacno sta si rekao za Blackberry Storm! Zato sam ga i prodao, nezreo! Ovaj naslijednik Storm 2 posjeduje i WIFI i bolji mu je ekran, nije vise jedno veliko dugme! A za Bold 9000 si takodje upravu, samo sto je vec malo zastario! Bold 9700 nije tako dobro izradjen kao 9000 ali je po perfomance-u, zajedno sa Storm 2, top model od Blackberry-a!
Odlican je za messaging, nije multimedia device! Browser kod Blackberry-a je daleko losiji od Iphone-og, koji je najbolji, koji sam koristio, ali za BB postoji i Opera Mini Browser ili Bolt! Blackberry nije tako fancy kao Iphone jer je u sustini zamisljen kao business device koji je sinhronizovan sa MS Exchange-om, mogu se staviti na njega policies, sigurnost itd. itd.! To ga cini prvim izborom u domenu business-a!

Kad sam imao Iphone, bilo mi je sve jako zanimljivo, sve izgleda ljepo itd., stalno se "igras" snjim! I stalno gledas na bateriju jer jako kratko drzi! Na kraju skontas da vise potrosis vremena oko samog Iphone-a nego sto ti pomogne da uradis nesto brze ili bolje! Zato sam se vratio na spravu koja mi u sustini omogucava sve kao i iphone ali ne tjera toliko da se zabavljas oko same sprave! Dodatno je kod Bold 9700 baterija daleko bolja i mozes sam da je mjenjas itd.! I daleko su izdrzljivi! Moj stari 8310 imam jos i danas i sve radi na njemu: GPS Navigacija, Msn, Opera Mini browser, E-mail push i raznorazne apps! Zanima me kakav ce biti sljedece Iphone, najvazniji bih mi bilo da baterija duze drzi!

Na kraju, sve su to igracke
iatros is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules