|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() cika- Boki, imas li uad- ov Harrison eq? Ako imas, da li bi te mrzelo da uradis isti miks sa harrison eq? Kada sam slusao kako radi taj eq, pomislio sam- koje sranje... Sada sam malo uporedjivo u miksu kako zvuci naspram drugih. Cini mi se da sve najjasnije izlazi upravo sa Harrison eq... ![]() Last edited by google; 26-12-2009 at 06:44 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Jos jedna od prejadnih i zaglupljujucih tema i zao mi je sto bas ja to moram da konstatujem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
pa nije toliko, svi pricaju kako oni rade nesto sami po sebi a da nista ne cackas, eto, sad smo culi i sta , za firchild kazu isto to, samo ga ukljucis i ne ceckas nista vec nesto uradi......
ali bi to bilo drvlje i kamenje kad bih pit`o jel moze cika bockie da uradi sa istim mixom samo mesto pulteca fairchild, taman mozemo da vidimo i koja je razlika NERADENJA pulteca u odnosu na farchild pozzzzzzzzzzz Last edited by voomighty; 27-12-2009 at 01:41 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
ja bi samo da kazem nesto pored sve ove pljuvacine, nesto ne tako politicki i...
![]() ..a to je bravo za svirku i bravo za pulteca. prvi sledeci mix je njegov, malo sam ga nefer zapostavio keep on rolling |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Aj videcu za fairchild...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 27-12-2009 at 06:25 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
Mislio sam da imas nesto pametno da kazes, a umesto toga se sluzis jeftinim klinackim kliseima! Ti si bar pametan lik, sta ce ti ovakve bljuvotine?
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 27-12-2009 at 06:39 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Banned
|
![]()
Istekao mi je danas demo. Imam jos aktivan Demo od novog eq Trident A range, mozes poslati fajlove, pa cu uplodovati miks.
Quote:
Eq radi fino. A nije skup. Quote:
Ako ne cujes razliku izmedju toga kako radi Pultec i Antares i sl. postoji jako dobar razlog sto ne cujes razliku. Last edited by google; 27-12-2009 at 06:42 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
MAO
|
![]()
neki PMS vlada na forumu, šta li je. Enivej, tema je super, ja sam odavno provalio da Pultec štošta nešto radi, i jako ga često koristim, ali nije ta njegova svirka meni uvek prijatna, umem nekad da ga držim na masteru i prepalim mu input pa sve postane negde jadnije. Samo oprezno sa njim, ali svakako, u pravoj meri, i u pravoj svrsi, veoma odličan alat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Member
|
![]() Quote:
cekaj bratee.....jesi ti lud ili ja? jel vidis da je covek uploadovao mix gde je samo stavio pultec bez ikakvih podesavanja i cujes da se nestooo desilo.... znaciiiiii sam radi NEKIIIII posao, e sad sta radi.... to je pitanje, nisam rekao da postoji plug koji stavis i on sve namesti sam..... doduse onaj waves vocar rider je to... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Moderator
|
![]() Quote:
E, konacno neko ko actually ima Pultec da prica o njemu! Hvala cika Arture...!
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Za ljubitelje rhodesa ... | darkstar | Pricaonica | 4 | 14-09-2009 11:52 AM |
Fairchild 670 and Pultec plugin test using UAD, T-Racks and URS | shashko | Audio Software | 0 | 18-06-2009 12:10 PM |
Pitanje za ljubitelje behringera | Srjahn | DSP forum | 2 | 02-03-2009 10:13 PM |
Fairchild i Pultec by Waves | Max | Audio Software | 19 | 14-06-2008 12:55 PM |
za ljubitelje modularnih monstruma | Moritz | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 07-06-2006 06:43 PM |