|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Mo?da ćete se naljutiti ?to ću sledeće da ka?em ali mislim da malo preterujete.Sa jedne strane je lepo ?to putem inetrneta mala milijarda ljudi ima ?ansu da iznese neko svoje vidjenje stvari, bilo ono originalno, ličilo na ne?to, obrada ili ko ?to se ovde ka?e plagijat. Od te cifre isplivaće negde neko i kvalitet će se iz tolikog kvantiteta izroditi na ovaj ili onaj način. S druge strane neko će se osećati pokradenim, uvredjenim...Pa budimo malo po?teni, ta ista milijarda muzičkih stvaralaca (da ne gre?im du?u, ne ba? svi, verovatno ima i neko "po?ten") svoja dela na ma?inama stvara koristeći programske alate...Kakve? Plaćene? Razumete na ?ta mislim. Ima i tu naru?enih i autorskih i imovinskih prava, nemojte to zaboraviti. odakle ti alati, pa opet sa tog istog interneta. Kada bi se firme i firmice (ne daj bo?e) aktivirale pa zapucale po muzičkim sajtovima da tra?e od autora muzike licence za programe, bilo bi veselo. Tako da mislim da je malo pitanje deplasirano.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
ovde se prica o muzici ne o softveru
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Sa Pro Tools M-Powered (ili nekim bundled Cubase-om sto dobijas uz neku kartu) i njegovim plaginovima i wrapovanim nekim free VST plaginovima (Bootsy, koji su fantasticni, njihov EQ sabija i density kompresor je mastan ko burek), bih mogao da uradim isto ono sto radim sa cim stignem... E sad kad dodje do instrumentala, i tu bi jedan soundbank ala Hypersonics (da ga kupim) i brda free syntova vrsila posao... Tako da stvarno verujem da softver ne svira/miksa umesto nas, i da se nista bitno ne bi promenilo i da proveravaju... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() jea ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Mislim da odlično razumete ?ta sam napisao, i na kraju krajeva nikoga nisam lično prozvao. Čini mi se samo da se većina pona?a kao da ima dilemu da li kada neko ukrade parice i sazida recimo bolnicu treba li mu suditi ili ne. Na ?alost nema tu olak?avajućih okolnosti. Ne mislim da će se bilo ?ta od trenutnog stanja stvari popraviti i u glavama promeniti ali bar da se prizna kako stoje stvari i da ljudi budu dosledniji kada kreiraju stavove po pitanjime za?tite autorskih prava.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Ma opu?teno, nikog ne napadam pa da sad treba da se brani.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
MySpace Music Charts | dejankuki | Promocija radova | 1 | 20-11-2009 08:29 AM |
Chryseis - neki radovi | chryseis | Promocija radova | 1 | 17-01-2009 02:14 PM |
myspace | Danny Lou | Promocija radova | 20 | 19-06-2007 12:17 AM |
Vrachevi Radovi!!! | perun | Zoran Vračević - Vrač | 1 | 18-08-2006 11:40 AM |
rap radovi | white nigga | Promocija radova | 9 | 02-04-2005 01:20 AM |