|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Ovako,
Imam vec UAD 1e express koji je na nalogu sa plagovima koji sam kupio... Treba da ubacim jos jednu UAD pci kartu, i da bi radila, mora li biti na istom tom nalogu?!? Moze li da uopste da rade 2 UAD-a a da nisu na istom nalogu a u istoj su masini...? Aj please helpujte... Pozdrav.
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Mogu.
Ja sam probao svoju karticu kod drugara koji ima uad, radilo je. Efekti koji su bili autorizovani na obe kartice, koristili su dsp od obe, koji su bili autorizovani samo na jednoj, samo od jedne. To je bio test od 15 minuta. Last edited by google; 08-12-2009 at 01:36 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
A instalacija nista? Zabodes i sljaka jel...? Ne bih da pazarim, pa da ne radi....
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Samo smo uboli, videli da radi i to je sve. Drugara je to interesovalo. Posle je odustao od te ideje, i uzeo karticu za isti nalog.
Da li bi to pravilo probleme u toku rada, ne znam. Za tih par minuta je radilo. To je sve sto znam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Dakle, po ovome, na isti nalog mo?e? trpati kartica koliko god ?eli?, zar ne, a i dalje 4 različita čovjeka mogu koristiti sve efekte ako podijele tro?kove?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
Ne. 1 nalog 4 mesta, ali mogu kartice sa dva naloga. Jedino sto ti to ne treba u zivotu, kada imas UAD 2.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|