|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
I ne treba da slusas preko Nuenda, vec preko mixera od karte, zato i sluzi.
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
a kako stavit onda...npr. reverb pjevacu u slu?alice u slucaju da ne mo?e pjevat bez njega...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Stavi mu hardverski reverb ako ga karta već nema.
Ne možeš se igrati profesionalnog studija sa amaterskim forama. Je&iga... jedno vuče drugo... ![]()
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Pa ja mislim da FR ima svoj DSP...?
![]()
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
hehe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Ja sam otišao na Liquid Mix...
Liquid Saffire 56 definitivno ima svoj DSP i sve probleme sa monitoringom u toku snimanja rješavaš u mikseru karte. Ja od kupovine TC Electronik Konnekt karte nisam upalio monitoring u sekvenceru.
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
imam i ja liquid mix al ne vidim kako bi ga mogao koristiti u mixeru od karte...mislim da liquid saffire56 nema DSP, jedino u paketu dolazi gate,reverb,compresor,eq ali kao vst pluginovi...cini mi se da njegov prethodnik saffirePRO24 ima DSP a liquid nema.....to bi bilo odlicno...provjerite pa mi javite..ja ne ku?im
![]() btw. Updejto sam driver na LS56 i sad sam dobio biranje i latencije drivera i manji buffer size...sad je sve odlicno...iako bi ipak pre?alto se na monitoring iz mixete kartice...cisto zbog paljenja i ga?enja monitoringa u sekvenceru kod preslu?avanja... Uspio sam(za sada)i povezati m-audio1816 preko spdifa na LS56 i dobio jo? 2 kanala...ali tako da sam na maudiu routo 2 kanala kao aux monitor na spdif out...sound ne zvuci nista lo?ije od preampa sa LS56...ali nije ba? sinkronizirano - koliko sam sku?io....cini mi se da to ba? nije sretna situacija - mislim na to kako sam routo signal iz m-audia...ali ne vidim kako drugacije preko spdifa mogu dobit direktno vezu....uskoro kupujem opticke kablove pa cemo vidjeti ?ta cu dobit... bez problema su mi instalirane obadvije karte preko firewirea i samo biram i switcham drivere...negdje sam cuo da ih mogu nekako povezati i kao master,slave soluciju..ali ne znam kako.... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Focusrite Liquid mix | metalman | DSP forum | 10 | 01-02-2010 02:30 PM |