|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vibrator
|
![]()
proveri na acer forumu da li je jos neko imao takvih problema, ili na forumu proizvodjaca zvucne kartice
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Hvala na sugestijama ![]() Last edited by shigumicu; 07-12-2009 at 09:04 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vibrator
|
![]()
problem je sto gomila danasnjih laptopova pati od iste bolesti - nemogucnosti normalnog rada sa realtime audiom i videom.
uzrok je najcesce izbor losijeg wifi ili firewire chipa, kako bi se ustedelo i dobilo na konkurentnosti. vecina korisnika ce biti sasvim zadovoljna, ali to nama ne igra nikakvu ulogu. zato treba dobro precesljati forume pre nego sto se odlucimo za kupovinu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]()
zao mi je, do sada nisam imao iskustva za ovakvim problemima, ali mislim da na native instruments forumu mozes naci korisne informacije, posto dosta ljudi koristi traktor za DJing gde je takodje potrebna niska latencija za normalan rad..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Sad sam primetio da i kada pustim mp3, wav ili bilo koji drugi format preko windows media player-a zvuk prekida. Takodje sam pokusao da odgledam film i situacija je ista, zvuk opet prekida. Latency checker se zapuca u crveno na nekih 10000- 15000ms i tako stoji non-stop.
E, sad, kada deinstaliram driver od graficke (nvidia 105m) latencija se smiri i sve radi OK i muzika i video (ali na sta to lici) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vibrator
|
![]()
opet ti kazem da potrazis u cemu lezi problem, moguce je da ce ti odredjena verzija drajvera dati bolje rezultate.
moj savet ti je da ako je moguce vratis laptop ukoliko nista ne urodi plodom. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gde mogu nauciti da radim produkciju???? | BeliMag | Razno | 12 | 13-05-2008 12:31 PM |
Saveti za produkciju DnBa | cAAc | Produkcija Elektronske Muzike | 3 | 18-12-2006 08:13 PM |
Stereo monitori za filmsku produkciju | sineast | Monitoring | 13 | 11-02-2006 02:16 PM |
Hip-Hop i R&B Pluginovi za Pro Produkciju (cubase,pro to | zeljko | Razno | 9 | 11-04-2005 02:36 AM |