Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 23-11-2009, 02:54 PM   #1
nokash974
Member

Default Re: Lexicon najavio Plugin reverb

Veliki pozdrav za tebe Ivane kao i za ostale..imao sam pcm 70 i sada zelm da ga opet imam i to onaj Dekijev sjecas se...imam pcm 91,vss3..moram se sloziti sa roginom i ostalima koji kazu da mozda ovo jesu ok reverbi ali nemaju ono sto ja zelim da cujem a ranije sam slusao...lexicon 70,80,90..nisam imao nikada priliku ali pretpostavljam sta je 480..??vELIKI POZZ ZA SVE...
nokash974 is offline   Reply With Quote
Old 23-11-2009, 08:15 PM   #2
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Default Re: Lexicon najavio Plugin reverb

Quote:
Originally Posted by nokash974 View Post
Veliki pozdrav za tebe Ivane kao i za ostale..imao sam pcm 70 i sada zelm da ga opet imam i to onaj Dekijev sjecas se...imam pcm 91,vss3..moram se sloziti sa roginom i ostalima koji kazu da mozda ovo jesu ok reverbi ali nemaju ono sto ja zelim da cujem a ranije sam slusao...lexicon 70,80,90..nisam imao nikada priliku ali pretpostavljam sta je 480..??vELIKI POZZ ZA SVE...
Gde si Nole prijatelju .. Da ,Deki je imao ludilo sprave za to vreme .. i za ovo vreme doduse .. ali on je krenuo u tu investiciju u pogresno vreme .. veoma velike pare je dao u ceo sport i to na gomilu kupujuci sve top sprave u to vreme ,a posla nije bilo .. onda je krenula revolucija,prelazilo se na digitalno .. ovo naglo gubilo vrednost .. i to ga je sjebalo . posle nije mogao ni da proda .. i dan danas ima neke sprave koje mu stoje ne moze da proda ..

Licnog sam misljenja i verujem da ce novi lexicon plugin zameniti hardware u potpunosti .. bilo bi jako lepo svima nama moras priznati . sumnjam i ja .. ali zelim da se nesto veliko desi za mesec dana kada izadje

Pozdravlja te drug

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules