Quote:
Originally Posted by nokash974
Veliki pozdrav za tebe Ivane kao i za ostale..imao sam pcm 70 i sada zelm da ga opet imam i to onaj Dekijev sjecas se...imam pcm 91,vss3..moram se sloziti sa roginom i ostalima koji kazu da mozda ovo jesu ok reverbi ali nemaju ono sto ja zelim da cujem a ranije sam slusao...lexicon 70,80,90..nisam imao nikada priliku ali pretpostavljam sta je 480..??vELIKI POZZ ZA SVE...
|
Gde si Nole prijatelju .. Da ,Deki je imao ludilo sprave za to vreme .. i za ovo vreme doduse .. ali on je krenuo u tu investiciju u pogresno vreme .. veoma velike pare je dao u ceo sport i to na gomilu kupujuci sve top sprave u to vreme ,a posla nije bilo .. onda je krenula revolucija,prelazilo se na digitalno .. ovo naglo gubilo vrednost .. i to ga je sjebalo . posle nije mogao ni da proda .. i dan danas ima neke sprave koje mu stoje ne moze da proda ..
Licnog sam misljenja i verujem da ce novi lexicon plugin zameniti hardware u potpunosti .. bilo bi jako lepo svima nama moras priznati . sumnjam i ja .. ali zelim da se nesto veliko desi za mesec dana kada izadje
Pozdravlja te drug