|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
a ako valja mozes da zavrsis posao i sa 100e zvucnicima i da zvuci sjajno moj predlog ti je da nikako ne uzimas slusalice, nego neki mali pristojni zvucnik koji se tebi licno najvise svidja... ako imas gde da cujes naravno a ako ne moj predlog za jako dobar pocetak ti je krk rokit 5 ja imam prvu verziju rokita, pasivne kutije trapez oblik i sa tim pravim najbolje mixeve u zivotu... a radio sam na bar 6 ultra skupih kutija i nikad nisam dobio ni blizu toga sto dobijem sa tim... sto naravno ne znaci da je to toliko dobro za male pare vec da jednostavno postoji nesto sto ti radi ili ne radi ![]() behringer i m-audio ne uzimaj ni u ludilu... jedino je onaj ex66 manje vise pristojan (a i skup) i sta jos reci, osim... je*o zvuk, bavi se dobrom muzikom! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
Slazem se sa tobom...Naravno da je bitna muzika, ne tehnika, ali ja bas nemam nikakve zvucnike-zato se i raspitujem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ako kazem da "dobro" rade, masa ce da talasa, ali cu reci da za ova dva proizvodjaca da u ceni veoma tesko mogu naci konkurente! Licno koristim 2030a i prezadovoljan sam, rade bolje od nekih novijih serija krk-a i slicno... Na BX8a je recimo Firchie radio EKV i predhodni i ovaj sto treba da izadje... Odlicne kutije U TOJ CENI.
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Sad nesto gledam po ovim radnjama...Skoro svi zvucnici koje ste naveli su preko 70w, a moja soba je mala, pa nema jedno 2,5 sa 3 metra (ali je moja
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Iz Bgd si, idi u Svetogorsku ulicu i poslušaj ove:
http://www.player.rs/product.php?ID=470 Pozdrav, Vasa
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
ja kod tih behringera cujem nabudzenu neprijatnu sredinu, a krajnji visoki ne postoje... a m-audio je maltene isto to.. cak sa 3way panasonicoim zvucnicima sa mini linije mogu da bolje smixam.. ![]() krk-ove sam predlozio napamet posto ne znam kako radi ova nova serija.. cuo sam vxt6 i jako neprijatno sam se iznenadio... nije lose, al od krk-a sam ocekivao mnogo vise tako da mozda i ima smisla da je novi rokit djubre... ovaj stari izuva iz cipela.. svako se odusevio ko je cuo al opet je moj predlog da ipak uzmes ono sto ti se najvise svidi na prvu, pa nek je i mozda pogresan izbor... bar ces da uzivas dok slusas ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Ma da, dobio sam dovoljno predloga,sad je na meni da trazim...Krenucu od ovih sto mi je predlozio awacs pa redom...
Bitno je da sam dobio neku okvirnu sliku ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Evo bio malopre,pazario Alesis m1 520, to je upravo ono sto sam trazio...Hvala svima jos jednom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
LCD monitori | Solozabal | Computer Hardware | 0 | 27-05-2009 06:23 PM |
Monitori pitanje? | bumbar | Monitoring | 9 | 31-12-2006 02:07 PM |
veliki monitori vs mali monitori | liman021 | Monitoring | 4 | 13-07-2006 12:06 PM |
monitori ... | SumAnuT | Monitoring | 4 | 15-11-2004 12:10 PM |
Monitori | dr.Ru | Monitoring | 19 | 24-09-2003 11:00 PM |