|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
koji si ti car
imash znachi imash shta hocesh od mene * 1176LN Plug-In * 1176SE Plug-In * Cambridge Plug-In * Cooper Time Cube MkII Plug-In * CS-1 Plug-In * Dreamverb Plug-In * Fairchild Plug-In * Harrison 32C Plug-In * Helios Type 69 EQ Plug-In * LA-3A Audio Leveler Plug-In * LA2A Plug-In * Little Labs IBP Plug-In * Moog Multimode Filter Plug-In * Neve 1073 EQ & 1073SE EQ Plug-In * Neve 1081 EQ & 1081SE EQ Plug-In * Neve 33609 & 33609SE Compressor Plug-In * Neve 88RS Channel Strip Plug-In * Plate 140 Plug-In * Precision Buss Compressor Plug-In * Precision De-Esser Plug-In * Precision Enhancer kHz Plug-In * Precision Equalizer Plug-In * Precision Limiter Plug-In * Precision Maximizer Plug-In * Precision Multiband Plug-In * Pultec Plug-In * Pultec-Pro Plug-In * RealVerb-Pro Plug-In * Roland CE-1 Plug-In * Roland Dimension D Plug-In * Roland RE-201 Space Echo Plug-In * SPL Transient Designer Plug-In * UAD 4K Buss Compressor Plug-In * UAD 4K Channel Strip Plug-In * VCA VU Plug-In jesssssssssssssssssssss hvala puno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
btw skroz je seksi bela karta.. nalozio sam se
mozete slobodno da kljuchate a vas dvojcu vodim na kafu. samo recite kad |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
naiđi dole kod baneta, znaš da se uselio kod mene u sklonište.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
hahah, ozbiljno? pa zar on nije krenuo da radi neki studio kao? znam da sam mu veche pred radove objashnjavao shta treba da radi (poshto je majstore pozvao vec, iako ne zna shta i kako i koji mu materijali trebaju)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
pa krenuo je, u drugom delu skloništa koji ne koristim. pregradio i ozidao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
hahahhahahahaaahaha car car nije mi ni rekao da je kod tebe nego u njegovoj nekoj prostoriji hhahahha... aj videcu da svratim do tebe ovih dana da ga prepadnem hahaha
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |