|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
ja sam isto takav problem imao, s istim micom.
Kada sam ga usnimavao,počeo je klick.. klick ..pucati.. te je gain počeo slabiti... pa onda oped.. klick...pa onda počne.. kuhati ne?to i tako kuha..kuha...huuhuu...kuha..pucketa.. a ja napravim foru kao Tribal kg..stavim ga u fri?ider i onda radi cijeli sat kao beba... ![]() uh stra?na kvaliteta... mislim dobar je zvuk ali katastrofa komponente unutra... nisam nikada otkrijo ?to bi to moglo biti..mislim ga rastaviti koji dan.. ako ima tko ideju ?to da zamjenim na tome micu.. napravio bi mod.. ako ne modificirat ću ga u smeće.. ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Behringer B1 ili B2 | Igor | Audio Produkcija - Tehnike | 22 | 20-04-2004 10:41 AM |
Behringer MX8000 ili Behringer MX3282 | Ad Fines | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 19-04-2004 10:10 AM |
B2(behringer) | djale | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 18-02-2004 09:06 AM |