Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Dizajn i konstrukcija studija

Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 13-11-2009, 12:19 AM   #20
Chax South Side
Junior Member

Default Re: akusticka adaptacija do 500eu

e ovako...ja sam mislio da za razliku od ostalih foruma, ovaj sluzi da se neki "laik" poput mene snadje, podeli neki savet ili dobije neki za uzvrat, topao, a ne "hahah, bas si bedan, nista ne znas..." i koliko god ja zeleo da pricam sa vama "profesionalcima" svi ste bre nekako u raspolozenju "decko, ti si nov - stoga to znaci da nista ne znas..." ... a niko se ne seti da kaze " mozda gresis, sta mislis o ovome..." ( jer ipak ste vi svi samozvana gospoda, dzentlmeni, profesionalci, UMETNICI ) a niko se od vas ne ponasa tako... verovatno imate dosta rastrojen zivot.... pa lecite komplekse na nama "novima"... a da ste vi neki vrhunski producenti i muzicari kao sto tvrdite, i da imate neku najsavremeniju i najbolju opremu, ne bi ste provodili vreme na ovom forumu savetujuci nas "klince" vec bi ste to vreme provodili u vasim profesionalnim studijima... uostalom, napustam ovaj forum, jer sam mislio da su muzicari makar malo razumnija bica.... ali koliko vidim, cast izuzecima, ali skoro svaki je u fazonu "ja znam najbolje" ... i osecam da kad bi imao najbolji studio, kao iz snova, i da okacim slike... - vasa sujeta bi rekla "ovo nista ne valja, ja bi to ovako i ovako uradio"....a sto se tice mog studia, ubijanja zvuka, difuzija i to...HAH - ne moram da vam saljem slike i snimke...mogu samo da vam posaljem silne slike golih riba koje su "prosle" i slikane tako gole i oznojene od sexa u toj gluvoj sobi, XAXAX... verovatno znam nesto o ubijanju zvuka jer ih niko nije cuo iako su sve vrishtale unutra... E TO TI JE AKUSTICHNI TRETMAN... pozdrav svima sa pozitivnom energijom... i vama administratorima... ostalim kompleksasima veliki fuck off....
Chax South Side is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules