|
Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Digitech stvarno ima i odlične i očajne pedale (na obe serije sam nailazio, bukvalno koliko para toliko muzike). Behringer ... ?ta ja znam. Ima ona svoje prednosti. Kad si početnik, recimo. ?to se MXR-a tiče i generalno nabavke stvari, ja sam dosta zadrt. Jedem gloginje sa vodom, dok god ne skupim za spravu, pa da ne mislim posle (jo? uvek nisam sredio parket u stanu, ali sam morao dati za pedale kad je drugar i?ao u Ameriku). Inače, MXR mi se izuzetno svideo i dok nisam znao ni za ?ta drugo osim Boss-a (nekako sam za par godina nakupio 3 MXR pedale, a od februara treba jo? neke 3, pa se javljam sa nekom "revizijom"). U svako slučaju, rad sam poneti dotične na isprobavanje i upoređivanje.
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Mogao bi sutra da svratis na tonsku i da poneses sta imas zanimljivo da malo razmenimo iskustva
Sviram sutra veche u Crnoj Kuci a ti si vidim iz novog sada pa taman mozemo da se iskombinujemo ako imas vremena |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Veruj mi, jako rado, ali sutra sam rezervisan već. Ručak kod majke ima najveći prioritet (ili sam ga najebao)
![]()
FreeB(eer)S(ex)D(rugs) are the real daemons Last edited by meka; 05-11-2009 at 12:58 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Jebiga ja sam u Bg sutra dolazim zbog svirke
ajd kad budem dolazio sledeci put javljam se pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
E jebat ga. Ajd javi ako bude? tu jo? koji dan, meni nije frka. Pozdrav!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
chorus | strasni zmaj | Zoran Vračević - Vrač | 2 | 22-10-2006 01:00 AM |
ORKESTRALNA SIMULACIJA UZ PANNING, REVERB I CHORUS | ANITA | Tutorijali | 8 | 04-04-2004 10:06 AM |