|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ima 64-bitna matematika jos svojih sijaset prednosti. Da nepricam koliko sa Core driverom sve stabilnije radi. Ja sam godinama na OSX-u (i razmazila me ta ugladjenost), a ovo sada prvi put pocinje da lici! Naravno, ko se u medjuvremenu nije igrao sa Vistom i prerelise verzijama 7-ice, u pocetku ce biti malo zbunjen. Ali ko pristojno barata XP-om nece imati vece probleme. Naravno ima i ljudi koji poprilicno lose stoje sa racunarom uopsteno. Oni ce biti malo vise zbunjeni. Ali ne treba da se sekiraju i sa XP-om su bili zbunjeni, tako da je svako na svome. Last edited by LACKY; 03-11-2009 at 10:18 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]()
Mislim da bi bolje bilo da PRIČA? nego da NE PRIČA?
![]() ![]() Quote:
![]() P(C)ozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
da nam ne bi život bio dosadan
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 03-11-2009 at 09:26 PM. Reason: E |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Jebi ga, meni ga to dodje kao igracke.
A sto je lep, majku mu! Last edited by LACKY; 03-11-2009 at 09:42 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Uglavnom zato sto je Windows kao operativni sistem jedno ogromno, odvratno, naaaajvece djubre... pa se ljudi valjda nadaju i potaljno iscekuju da ce bas ta nova verzija Windowsa resiti sve njihove muke koje imaju sa sadasnjom... do sada se pokazalo uzalud, jer se sustinski od prvog pa sve do ovog poslednjeg nista ne menja, iste muke, isti problemi, i uvek fali "ono nesto" i ceka se sledeca verzija... sta znam, valjda je zato cika Bill toliko bogat
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Nema simasla da sada ovo pretvorim ponovo u raspravu, o kokoski i jajetu.
Uvek postoji izbor, ima i OSX pa udri! Tema je da razmenimo iskustva, koliko ovaj OS trenutno zadovoljava nase potrebe. I dali je bolji od predhodnika! Pa ako imas neko iskustvo, lepo! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Da li postoji neki Audio Meter nalik na Pingin Audio Meter ali da radi na Windows 7?? | HM Produciton | Audio Software | 0 | 30-10-2009 11:37 AM |
Microsoft Windows XP Pro Digital Audio Workstation Edition | Danny Lou | Audio Software | 19 | 18-12-2008 04:08 AM |
Audio Drajveri (MS Windows, OS X) | kejkz | Audio Software | 3 | 28-06-2007 05:09 PM |
:: Audio Ease Altiverb na Windows XP :: | lesha | Audio Software | 13 | 22-06-2006 12:51 PM |
Termini u produkciji | Lag | Tutorijali | 14 | 14-02-2006 01:17 AM |