|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
e sad carina...to bolje da zoves i pitas ih(ako znaju
![]() Last edited by player; 18-10-2009 at 03:27 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Obavezno neka ti posalje preko USPS (drzavne postanske sluzbe), a ne preko UPS/Fedex jer ovi potonji kad stigne kod nas onda traze da im doplatis cca 100 evra zato sto za tebe predaju papire za carinu itd, a posta to ne radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() ![]() ![]() .....sorry svima za off al' setio se ovo i moooram da vam ispricam... u isto neko vreme ove price gore malo pre novogodisnjih praznika posalo sam torbu(doduse jeste bila poveca) sa garderobom,poklonima za decu,prijatelje..sitnice.....djavo me terao da posaljem avionom da bi pre stiglo.....bilo je dosta stvari ali ne i neka ogromna vrednost(mozda $500-$600).....Prvi pokusaj da se podigne sa carine bezuspesan,ljudi koji su trebali da podignu (a 90km su od BG) vratili se kuci ![]() ![]() ![]() Udavio sam SORRY Last edited by player; 18-10-2009 at 07:42 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
Jo? jednom - uvek insistiraj da se ?alje preko USPS, a za savetodavca savet, bez zle namere: savetuj samo ako ne?to zna? praktično, a ne teoretski. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Member
|
![]()
Mrzim ovo uhhhh ...al ajd.......jedno po jedno kad vec nisi citao sta sam rekao
Quote:
![]() TI savetujes: Quote:
Ako si citao (a izgleda nisi ![]() Napisao sam samo ono sto ZNAM iz svog licnog(prakticnog) iskustva,nije mi bas toliko dosadno pa da sedim i proucavam UPS/Fedex. Jedino sto se moze nazvati "teorijom" je moja predpostavka da UPS/Fedex funkcionisu svuda isto osim ako tamo nije neki posebni UPS zato sam se i ogradio od te "zadnje stanice". Quote:
Quote:
Koristim UPS/Fedex(u lokalu US-CA) ako ne cesce onda baar jednom u mesec-dva i uvek dobijem invoice(mogu i da ga uploadujem ovde ) koji je uradio njihov broker gde su sve dazbine koje moraju da se plate.Takodje kad saljem skuplje stvari za Srbiju ne pada mi na pamet da tamo zaobidjem brokera(shiper,spediter...kako li se vec zove...) a koji uradi to isto-"ocisti papire" i preda sve carini(nikad nije bilo problema).Usput ....ako se koristi neka od UPS Express usluga istina malo je skuplje ali brokerage fee se ne placa(mozda je i to tamo drugacije) Quote:
Hvala na dobronamernom savetu ali sledeci put pre nego nekom prikacis etiketu savetodavca i udelis mu savet procitaj pazljivo sta je receno. Uostalom ja shipping problema u pravcu Srbije nemam...verovatno zato sto sam dobro teoretski potkovan ![]() Last edited by player; 20-10-2009 at 11:07 PM. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Nema potrebe da kvarimo dalje diskusiju, koliko vidim nisi me demantovao, već te je na ovako dugačak odgovor navelo to ?to sam ti dao savet s kojim se ne sla?e?, pa ga ovom prilikom povlačim uz izvinjenje, jer mi zaista taj deo posta nije bio bitan, već da se čovek ne zezne da naruči preko Fedex/UPS-a - samo taj deo treba da zapamti, ako nije i on osetljiv na savete...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ma nisam osetljiv, kao sto sam i napisao preko USPS-a ili kako se vec zove cu naruciti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
@RockStudio: Preko USPS sam i mislio da je najbolje, da vidim sa njim sta i kako i onda cu se ovde obratiti za dalje instrukcije... Jebi ga Infinity SM 85 koje sam isto slusao kostaju 50-70$, meni nije jasno otkud to tako jeftino, SM 225 do 200$!, a ovde po nasim oglasima za SM 125 traze po 500-600 E, vise se isplati uzeti 225-icu u USA i poslati je ovamo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
sad pre koji mesec sam uzimao bass preko ebaya.
fedex economy me je koshtao oko 400 eura (dok je za Cro oko 190) :/ plus carina 1% i ja sam mislio da ce carina biti ludnica, ali ispade 1%.. da ga 'bem. btw, shto ne snimi fotelju ono veche? pusa |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|